Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-27-2010, 22:26   #20
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pkk 35 yıldır var ya ondan öncesi..
Bu gün Pkk'nın olması onlara haklarını verme önünde bir engel teşkil etmez.
Zira öyle görüyor ve öyle değerlendiriyorsanız ve bundan ötürü haklarını vermekten sakınıyorsanız.
İşte bu Kürtleri daha da Pkk tarafına atar.

Ben ne Pkk'yı savunuyorum nede Pkk'yı savunan kürtleri.
Bence Pkk'yı savunan kürtleriN vakur olamamalarından ve cehaletten kaynaklanıyor .
Cehalet bizim suçumuz ama vakurluk onların suçu.
Zira bu ülkede en çok acı çeken kesim Dindarlar oldu.
Ne örgüt kurdular nede askere polise halka silah sıktılar.
Biz cehalette bırakılmalarını yargılayabiliriz ama vakur olamamalarını asla.
Vakurluk üst düzey bir erdemdir.İnsanlarda olmamasını sorgulayamaz kimse.

Bundan ötürü neden kürtleri pkk'nın kucağına attık diye kendimizi sorgulamamız icap eder ama Kürtler neden vakur olmadılar da pkk'nın kucaklarınI kendilerine son kapı gördüler diyemeyiz.O kadar stres sıkıntı ve psikolojik bunalım sürecinden sonra yanlış karar vermeleri ve pkk'nın kucağına gitmeyi tercih etmeleri normaldir.
Sonuçta onlarda İNSAN!
Aynen hacı sana katılıyorum. ı insan gibi yaşattın hakkını gaspetmedin zulmetmedin inkar etmedin ama gittiler isyan ettiler dağa çıktılar. Böyle bir şey olmaz yani pkk uzaydan gelmedi evet tam anlamıyla bir mücadele örgütü olarak işe başladı ama bu çok kısa sürdü dış ve iç işbirlikçilikle kendinide halkınıda paraya pula sattı. Askerlerin pkk kıyafeti giyip köy yakması pkk nın asker kıyafeti giyip bebek öldürmesi bu işbirliğine kanıttır. Heron olayı bu işbirliğine kanıttır. pkk silahlarının israil ve amerikan finansörlüğünde temin edilmesi buna kanıttır. pkk nın mücadele biçimini ve yöntemini tasvip etmiyorum fakat pkk'da ortaya damdan düşmedi. pkk yokkende kürtlerin durumu yine aynıydı inkar asimilasyon zorbalık tüm şiddetiyle kasıp kavuruyordu ..

Konu onurcan tarafından (08-30-2015 Saat 17:40 ) değiştirilmiştir..