Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-22-2007, 01:45   #43
Kullanıcı Adı
ismet
Standart BAŞÖRTÜSÜ YASAĞINI KALDIRALIM DİYENLERR BURAYAAAAA!!!!!
oy gönderdim

Yasak kalkmalı: 15037 Oy %79

Yasak sürmeli: 3957 Oy %21

TOPLAM: 18994 Oy

(sayıların az görünmesinin nedeni mesajı göndereceğim zaman sunucu nun gitmesi aslında mesajı daha önce gönderecektim sunucu gitti ben de kopyaladım yazdıklarımı o yüzden sayılar az görünüyor benden sonra oy gönderenler de olmuş )

arkadaşlar bugün bir açıklama duydum radyoda ama kim yapıyor bilmiyorum arada açmıştım söz aynen şu '' başörtülü birisi zaten otdü yü kazanamaz yasak devam etmeli '' böyle açıklama olur mu ya resmen aşağılamışlar. hem bizler çağdaş bir ülkeyiz laik bir ülkeyiz böyle ayrımcılığa ne gerek var başörtüsü senelerdir büyük bir sıkıntı olarak ülkemizin başında şunu kaldıralım yasaklar kalksında bir rahata kavuşalım başörtülülerin suçu ne anlamıyorum ki kurtuluş savaşında başörtülü analarımız askerlere yardım etti başörtülü hemşireler yardım etti onların suçu nedir başörtüsü neden engel oluyor neden istemiyorlar neden ayrım yapılmasını istiyorlar neden nedennn!!!

Türkiye Cumhuriyetinde herkesin eğitim öğretim görme hakkı vardır. Herkesin vardır başörtülüler herkes değil mi ? başörtülülerin hakları yok mu başörtülüler neden üniversite kapısından dönderiliyor? üniversiteler şimdi çok iyi ya kısacık eteklerle daracık t-sörtlerle orasını burasını göstererek üniversitelere girilebiliyor ama başörtüsüyle girilmiyor adalet nerede ?

İnşallah bu konu da çözülecek herkes eşit haklara sahip olacak başörtülü kadınlar dışlanmayacak hepsi düzelecek

ismet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla