Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Şuayip, Ak Parti ye oy verenlerin profil analizini ben yapmadım. Sosyologralın incelemeleri ve anketlerde çıkan sonuç bu. Eğitim seviyesi düşük insanlar çoğunlukla Ak Parti ye oy veriyor, bu bir gerçek.
Sizden olmayanların her söylediğine "oyun" demekten bıkmadınız gitti.
Protesto demokratik bri haktır, kimse zorla yuh çekmedi orada, aynısı daha öncede olmuştu eski Ali Sami Yen'de hatırlarsan. O da mı organizeydi ? Türk Milli takımımız basketbol turnuvasındaki protestoda mı organizeydi. İşinize gelmeyenler nasıl es geçiyorsunuz dimi ...
|
Aydın diye kendini karanlığa gömenlerin araştırmaları bizler için mühim değil. Eğitim seviyesi ile alakalı olmayan sandık sonuçlarını hep bu şekilde okursanız korkarım ki azınlıkta kalmaktan kurtulamaycaksınız. Ayrıca eğitim den yoksun olduğu halde kendini geliştirmiş nice insanlar var eğitimli hırsız ve eğitimli despotlardan çok daha faydalı yararlı.
Bizden olmayanı değil demokrasiden yana olmayanlara karşı korkularımız var. Kendi sakat ideolojileri uğruna halkı hice sayan değerlerine küfreden bu zihniyet için sürekli teyakkuzda kalmak insani değilmi.