02-18-2011, 18:36
|
|
|
Alıntı:
kübra Nickli Üyeden Alıntı
Bu sorulara içten ve doğru cevap verelim maksat birbirimizi daha iyi tanımak
1-Saat kaç ? 16:57
2-İsim? ebrar
3-Yaşın kaç ve burcun ne ? balık burcuyum
4-Dövmen varmı ? hayır yok,küçükken sakızlardan çıkan dövmeleri yapıştırırdım koluma 
5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? yorumsuz
6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? hangisi daha hesaplıysa onu alırım 
8-Tercih ettiğin rakam ? duruma göre değişir,misal ;maaş için soruluyorsa 1500 den başlayan rakamlar,bir şey satın alacaksam en cüzi misal 0 ile başlayan fiyat rakamları hoşuma gider...
9-Sevdiğin müzik türü? ruh halime göre değişir,bu aralar nostalji takılıyorum araya rock da karışıyor bazen... 
10-En sevdiğin çiçek ? gül tabiki de...
11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? insanların maske taktıkları sohbetlerden hoşlanmam,oldukları gibi görünsünler,zorla ciddi olmaya çalışmasınlar ya da kendilerini kaf dağının efendisi falan sanmasınlar lütfen... dürüst olsunlar... bir de saygısızlık ve terbiyesizlikten hiç hoşlanmam...
12-Sevdiğin renkler? buz mavisini,sarıyı,toz pembeyi,krem rengini,siyah,beyaz ve gri yi bazende kan kırmızısını severim... 
13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun?
14-Aşık mısın? evet... aşık olmayan çok azdır bence aramızda,dürüst olalım... ;)
15-Ailenle misin, tek mi? ailemle yaşıyorum,tek yaşamak eğer öğretmen olup da bir dağ başına tainimiz çıkmadıysa bizim ananelerimize ters,yani bir bayan olarak... ama ben oğlum da olsa tek yaşamasına izin vermezdim ,ne o öyle başı boş...
16-Tuttuğun takım ? heeeyyyyttt beee!!! GALATASARAY tabiki de... zaten bizim sülalenin bütün bayanları galatasaraylı,erkekeleri fenerbahçeli...
17-OLmazsa olmazın ? mutluluk,içtenlik,dürüstlük ve sevgi... 
18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? sevgili nişanlım görevi icabı benden uzakta yaşıyor... oofff of... gerçi siz arkadaş sormuşsunuz ama benim nişanlım aynı zamanda benim en iyi kankamdır...
19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? bize vermiş olduğu nimetlerden dolayı Rabbime şükürler olsun... ama kime sorarsanız sorun aksi cevap verse bile herkesin hayatında değiştirmek istediği birşeyler vardır,Rabbimiz tarafından bize böyle bir imkan sunulsa bunu kullanmayan tek bi kişi bile göremezsiniz,insan doyumsuzdur çünkü ve mutlaka pek zayıftır...
20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? az daha uyusam mı acaba,hadi beş dakka daha yatayım... 
21-En nefret ettiğin hareket? insanların aslında öyle olmadıkları halde kendilerini çok üstün zannedip başkalarına akıl vermeye çalışmaları,insanların kendilerini üstün görmelerinden ve kibirli olmalarından nefret ederim ama malesef heryer böyle insanlarla dolu artık,kendimizi üstün göstercez diye gülmeyi içten sıcacık bir tebessümü bile unutmuşlar,insanı insan yapan değerleri unutmuşlar,mütevaziliği ,alçakgönüllülüğü katletmişler... çok yazık...
22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? bilmem,pek düşünmedim ama cennetle müjdelenen kişilerden biri olmak isterdim muhakkak... Allah'a en yakın ,Rabbimin en sevdiği bayan muttakilerden biri olmak isterdim...
23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? çok ama çok yanlış kişilere olmadık fırsatlar veriyorsunuz,bir gün bulunduğunuz yeri yerin dibine sokacaklar çünkü pek çoğu çirkin insanlar ama görmüyorsunuz...
24-Takma adın ? kardelen... 
25-En sevdiğin spor? of bir sürü var hangi birini saysam;yüzme,su sporları,koşu,son zamanlarda silah atmayı da çok seviyorum çünkü artık iyice öğrenmeye başladım nişan almayı,çok zevkliymiş... şimdilik denizdeki balonları vuruyorum... he he... 
26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? ruh halime göre değişiyor gerçekten, inanın bazen çok rahatım çok açık sözlüyüm,bazen de ööööyyyyyle bir çekiniyorum ki ağzımı açıp tek kelime konuşamıyorum bir an önce o ortamdan çıkıp gidesim geliyor...
27-Konuştuğun diller? türkçe,çat pat ingilizce...
28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? güzel dualara amin demeyi severim... 
29-İş , Okul?
|
üniversite sınavlarına hazırlanıyorum,bu sene giricem ama çalışmaya yeni başladım, bana dua edin arkidişler... 

|
|
|