Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2011, 03:37   #10
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
4 şiş
1 yumurta
80 gr buğday unu 405 tip olacakmış
2 yemek kaşığı sıvı bal
2-3 bardak tane yem
bide pişirme kağıdımı ne



yumurta, un ve bal pürüzsüz bir hamur haline nemli ve yapışkan göreli olmalıdır karıştırın. O kullanılmış ve bu nedenle çok kuru olmamalı tahıl yem için "tutkal" arkasındadır. Eğer hamur çok kuru ve ufalanan, hamur sağ yapışkan-nemli tutarlılık kadar bazı çorba kaşığı soğuk su ilave olarak sadece yazın alırsanız. Akış veya kaşık, o olmamalı damlıyordu.Ellerimi Ancak, aynı zamanda, bir testi ile onları çalıştırın. hamur çok sıvı hale gelirse, sadece daha fazla unu ilave edin. Ama şimdi gıda tahıl ile doğru karışımı elde etmek için de çok fazla hamur dokundu hatırlıyorum. Bu nedenle, gerekli olabilir, tahıl miktarı biraz artırılabilir.

hamur karışıma tarafından ve daha önce sağlanan gıda tahıl tarafından girin ve bütüne kuvvetlice karıştırın. Bir el mikseri en iyi şekilde, ancak uygun iyi ders karışımı olabilir elinizin kitle. Sadece tüm tahıl hamur ince bir tabaka karıştırma ve birbirlerine sadık çevrili olması önemlidir.
  Alıntı ile Cevapla