buda bi arkadaşın yorumu şu habere yapmış
http://hurseda.net/Bolgemizden/42531...imsizligi.html
" ...Muhammed ''ben yalnız arapların peygamberiyim'' demez; çünkü bu o zamanki koşullara denk gelmez. Yine isa ‘’ben tanrıyım’’ diyor. Bu nedenle Muhammed kendi kendisini tanrı da ilan edemez. Yapması gereken en uygun şey nedir. Geleneklere de dayanarak kendisini tanrının elçisi, bütün insanlığın peygamberi ilan eder… (Din Sorununa Devrimci Yaklaşım- Abdullah Öcalan, SF. 55)
Lise dönemlerinde büyük felsefik bunalımı yaşadım. Tanrı ile savaşı verdim, bu savaştan başarı ile çıktıktan sonra yarı Tanrı oldum." (Özgür Yaşamla Diyaloglar, Ekim 2002, s. 257)
"Tek tanrılı din ideolojileri, baştan sona siyaset ideolojileridir. Dini söylem, Allah, peygamber ve melek gibi kavramlar dönemin siyasi literatürüdür. (Sümer Rahip Devletinden Demokratik Uygarlığa, Cilt 1, Aralık 2001, s. 204)
"Allah bir nevi ortaçağın feodal manifestosudur, temel yasası ve bildirgesidir." (Sümer Rahip Devletinden Demokratik Uygarlığa, Cilt 1, Aralık 2001, s. 313)
"Namazın kendisi de genel anlamda bir tiyatrodur." (Sümer Rahip Devletinden Demokratik Uygarlığa, Cilt 1, Aralık 2001, s. 354)
"Allah’ın Arabistan tasarımı olduğu", "Allah’ın 99 isminin Sümer kavramlarından ileri geldiği", "Hz. Peygamber’in Hz. Hatice ile parası için evlendiği", "Keşke Asya’da Hıristiyanlık egemen olsaydı (aynı adlı kitaptan iddalardan bazıları)
“Biz bölgelerimizin irticaya teslim olmaması için büyük çaba sarf ediyoruz. Biz bölgedeki cemaatlere karşı, cemaatlerin toplumsal zararlarına karşı açık bir şekilde mücadele ediyoruz (BDP Milletvekili Özdal Üçer)
Kurban bayramında hayvan haklarına saygı çerçevesinde hayvanları kesmeden kutlayın (Eski DTP Başkanı Nurettin Demirtaş)
300 PKK linin katıldığı bir anket ‘’ ‘En çok beğendiğiniz dinî önder kim?’
Zerdüşt % 34
Hz. İsa % 34
Mani % 11
Hz. Muhammed % 10
Hz. Musa % 7
Hz. İbrahim % 4
(ANF 2006)
BDP/PKK/Öcalan önce bu küfür sözlerinden dolayı tövbe etsinler, sonra Müslüman olan Kürd halkından oy istesinler."
zemin kayması en büyük korkuları zaten Hizbullah ilde bu yüzden bu korku nedeniyle çatıştılar saldırdılar. ama Müslüman kürt halkı uyanıyor ve gerekli cevapları da veriyor.