[QUOTE=Eşref;890319]
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı
Yönetim bunu okusun lütfen;
Şu tek seçenekli anket kusura bakmayın ama çok ironik duruyor.
Anneni mi babanı mı daha çok seviyorsun diye sorup tek şık sunmak gibi.
Lütfen bir daha böyle anket yapmayın.[/QUOTE]
Sevgili El Emin kardeşim, bu konu "onu mu seviyorsun bunu mu seviyorsun?" konusu değil ki. Foruma yorumlarıyla en çok dinamizm (canlılık) kazandıran üyeyi yani en çalışkan üyeyi seçmeye çalışıyoruz.
Bir elin parmakları bile bir değildir. İki kişi arasında, ölçülebilir konularda mutlaka fark vardır. "Anneni mi babanı mı seviyorsun" sorusuna cevap verilemez ama "annen mi baban mı daha çalışkan" sorusuna cevap verilebilir.
Kimsenin kalbi kırılmasın diye, çok seçimli tercihler, bizi tam hedefe ulaştırmaz. Onlarca mükemmel parti olsa bile, sadece mührü bir partiye basmak zorundasınız. Çünkü hayat bir seçimdir.
Fakat şunları da ifade etmek isterim. Malum, duygusal bir milletiz. El Emin kardeşimizin bile şu isyanında, belki bir parça duygusallık yatıyor. İşte bu nedenle anketin gizli oyla yapılması, kime oy verdiğimizi açıklama hakkı yine kişinin kendisine verilmesi, dileyen oyunu gizli tutması (ki bu da bir haktır) daha güzel olurdu/olabilirdi. Ben El Emin kardeşimizin mesajından bu kanaate vardım.
|
Kendimi yanlış ifade etmişim keşke sonraki mesajımıda okusaydın.

;