Konu
:
Cumhurbaşkanını Protesto ediyorum...!!!
Tekil Mesaj gösterimi
05-03-2011, 21:30
#
5
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Furkanca Bakış
Nickli Üyeden Alıntı
Muhammed o saldırılar amerikaya ve batıya karşı yapılıyor çünkü İslam toprakları o devletlerin işgali altında. Ne zaman İslam topraklarından çıkarlar o zaman saldırılar olmaz.
Hamas ülkesinde yas ilan etti dikkatinize
Hacı senin amerika dediğin yerde yüzbinlerce müslüman yaşıyor.
Dünya ticaret merkezinde müslümanda vardı?
Kalkıp bunu bana sakın ama sakın savunma...
Orada baban çalışsaydı o zaman el kaidenin o saldırısını savunmazdın..
- 12 Mayıs: Suudi Arabistan - Riyad'da bir yerleşkeye üçlü intihar saldırısında 9'u Amerikalı, 35 kişi öldü.
- 16 Mayıs: Fas - Kazablanka'da Yahudi hedeflerine ve yabancıların gittiği lokanta ve otellere düzenlenen saldırılarda 12'si intihar bombacısı, 45 kişi öldü.
- 15/20 Kasım:Türkiye- İstanbul'da İngiliz konsolosluğu ve HSBC bankası ile iki sinagoga yönelik bomba yüklü araçlarla düzenlenen dört intihar saldırısında 63 kişi öldü.
- 14 Ağustos: Irak - kuzeydeki Niniv'de bir Kürt dini cemaatine bombalı kamyonlarla düzenlenen saldırılarda 400'den fazla kişi öldü.
- 11 Aralık: Cezayir - başkent Cezayir'de BM binalarına yönelik iki intihar saldırısında 17'si BM çalışanı, 41 kişi öldü.
- 24 Kasım: Yemen - ülkenin kuzeyinde Şii ayrılıkçıların dini töreni sırasında düzenlenen intihar saldırısında 23 kişi öldü.
- 25 Aralık: Hollanda/ABD: Amsterdam-Detroit seferini yapan bir yolcu uçağında bir Nijeryalı, kalçasına gizlediği bombayla uçağı havaya uçurmaya çalıştı. Etkisiz hale getirilen saldırgan, alev alan patlayıcıyla yaralandı.
Bunları bana savunma keke..
İntihar bombacılığının bir kere islam dininde yeri yoktur.Hadi ona kendileri fetva çıkarttı.
Zimmi bir insanın ölümüne asla cevaz yoktur.
Bırak müslümanı..Ateist olsun istersen..Bir zimmi öldürülmez İSLAM dininde..
El Emin
Açık Profil bilgileri
El Emin nickli üyeye özel mesaj gönderin
El Emin - Daha fazla Mesajını bul