Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2011, 17:38   #1
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart Ladin şişe şişe kola alıp, çocuklara para verirdi
Ladin’in öldüğü evdeki günlük hayatı

Usame Bin Ladin'in evinin tam karşısında oturan 12 yaşındaki Ahmet Zarar, Ladin'in çocuklarıyla top oynadığını bu sayede aileyle yakın bir ilişki kurduğunu söyledi. Küçük Ahmet, "iki oğlu bir de kızı vardı, ben kendisini tanımıyordum ama evlerine girer çıkardım, kapılarının önünde bir kamera vardı, ben gelmeden önce geldiğimi anlarlardı, bir gün bana 2 tavşan verdiler, tavşanları evimizin terasında besliyorum" dedi.

Ahmet Tanvir adlı bir başka çocuk ise "biz onların evinin önünde futbol ya da kriket oynardık, çok kez topumuz evin bahçesine kaçtı, hepsinde gidip topumuzu istedik ama ne bizi bahçeye aldılar, ne de topları geri verdiler, onun yerine her seferinde 150 Ruple (yaklaşık 5 TL) para veriyorlardı. Topu her kaçırdığımızda gidip paramızı alıyorduk" diye konuştu.

BAKKALDAN COLA ALIRMIŞ
Ve söz sırası mahallenin bakkalında. Raj Shuja adlı bakkal, Ladinlere gün boyu servis yaptığını söylüyor, "yılllarca onlara servis yaptım, evde çok çocuk vardı, gelip şeker, dondurma alırlardı, ayrıca her gün şişe şişe kola götürürdüm, parayı da peşin verirlerdi" dedi.

Vecit Mustak ise semtteki oto tamircisi, Ladinlerin Suzuki marka otomobili bundan 10 gün önce arızalanmış, şoför aracı Vecit'in tamirhanesine getirmiş, Vecit Mustak, "10 gün önceydi, arabayı getirdiler, eksozundan çok duman çıkıyormuş ve ses yapıyormuş, ben de arabayı tamir edip, tekrar teslim ettim" dedi.

Sabah

Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder