Konu
:
Usama bin Laden in öldürümlesi hakkinda ne düsünüyorsunuz?
Tekil Mesaj gösterimi
05-05-2011, 14:08
#
100
Kullanıcı Adı
rizzelli
Alıntı:
HaArP
Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle meseleleri daire daire incelemek gerekir... Ayrıca İslami hükümler ile sosyal ve sosyolojik davranışlar birbirinden ayrılmalıdır... Usame bin Ladin'i tam manası ile tanımamaktadır dünya acizane zaman diyorum hakikatler ortaya çıkacaktır...
İstihbaratların ve Devletlerin çıkar politikaları deccali şekilde hakikatleri örtmüştür... Ayrıca Kahraman olması Afgan-Rusya savaşına aittir... 11 Eylül ise Emperyalist zihniyete intikam gibi algılanan sosyolojik bir hadisedir !
ya abicim işte benim o zaman ki ruh halimi sen ister sosyolojik ister dini kavramlar için de anlamaya çalış.
ben islami hassasiyetleri olan birisyken ikiz kuleler saldırısını islam adına seviniyorken,
solcu,komunitst biri de sadece abd karşıtlığı yüzünden sivillerin ölüp ölmemesini umursamadan el kaideye Laden e bu yaptığı işten dolayı kutlar,sevgi besler özenir vs vs.
11 eylül ü en büyük emparyalist güce karşı intikam olarak algılandı ama yanında kahraman olarak Laden gösterildi.
el kaide nin kamuoyunda bilinen bir çok eylemini cihad olarak kabul eden müslumanlar var. sen buna ister sosyolojik ister dini boyut de gerçek bu.
rizzelli
Açık Profil bilgileri
rizzelli nickli üyeye özel mesaj gönderin
rizzelli - Daha fazla Mesajını bul