Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2011, 03:27   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben müslüman Türk askerine karşı silah kuşnan din kitap deyip milleti kandırıp sonra ele geçirdiği yerleri yağmalayanlara şehit denilirse yamulur dedim Senin küfre başkaldırdı dediğin kişilerin küfre başkaldırdığını bu gün o cematin devamı ve uzantısı olanların uydurmasıdır akıllarınca bu şekilde temize çıkaracakları kendi şeyhlerini o başkaldırı milliyetçi bir başkaldırının din iman kitap için yapılıyormuş gibi gösterilip halk desteğini arkaya almaya çalışıldığı bir isyandır İsyanın arkasında Kürt Teali cemiyeti ve İngilizlerin olduğu bilinen bir gerçektir bu gün isyanı savunanlar isyan başladıkdan sonra muvaffakiyet için herkesden yardım alır demektedirler sormak lazım onlaraki İngilizler ne zamandır din kitap diyenlere yardım etmektedirler ki İngilizlerin kimlere yardım edeceğini azcık aklı olan bilir
sen önce saidi nursiyle şeyh saidin farklı kişiler olduğunu bi bilde...
ortada şeyh sait cemaati diye bir cemaat yok çünkü
milliyetçi başkaldırı yapan adam abdulhamit hanın torununu başa geçirmek için uğraşmaz...
ingilizler kendi izinleriyle kurdurdukları türkiye cumhuriyetini yıkmak için bir insana destek olacak ha
çok komik gerçekten
bu adamların en büyük duaları laik ve dinden kopmuş bir türkiye niye yıktırsın
bence sen bildiğin konularda tartışma yap abi bir şehide iftira atmak kolay birşey değildir...
sen gündemi değerlendir görmekteyim ki tarih bilgin yok...