SON VURUŞ ( Gerçek hayattan ogame uyarlanan bir hikaye )
2.Bölüm
Araştırmalarının sonucunu Suudi Arabistan Kralına iletmek için dosyalarını koltuğunun altına sıkıştırmış birşekilde koşar adım merdivenlerden çıktı komutan ahmed&Kral Odasında bazı üst düzey askeri yöneticilerle Komutan Mahmudu bekliyordu..
-Sizi dinliyoruz komutan&Şu raporlarda nevar çok merak ettik doğrusu&
-Kralım edindigimiz bilgilere göre dönemin tarım bakanı Ahmed Huklevi bölgeye yaptığı ziyaretten sonra kasaba başkanı ile aralarında yarım saat süren bir toplantı sonunda kasabadaki gençleri iş vermek vaadiyle Mekke ve Medineye götüreceğini buradanda başarılı olanları yurt dışındaki temsilciliklere görevli olarak göndermeyi planladığını kasaba başkanına iletmiş&.
-Hangi temsilciliklerden bahsediyorsun Komutan Mahmud&.Kral sinirli bir şekilde sordu..
-Efendim bakanın söylediğine göre Suudi Arabistan büyük elçilikleri ve bazı ülkelerde bulunan temsilciliklerimize gönderilecekmiş..burada üst düzey görevler tabiî ki almıyacaklardı..elçilik ve temsilciliklerde bağ bahçe işleri getir götür işleri şöförlük korumalık gibi işlerde çalıştırılacaklardı&ancak götürülen gençlerden hiç birtanesi geçen 15 yıllık sürede aileleriyle bağlantı kurmadıkları gibi kendilerinden bir daha haber alınamamış..bu gençlerin nerde olduğunu araştırıyoruz&Eğer birini bulabilirsek Bakan Ahmed Huklevinin bu gençleri neden kaçırdığını bulabiliriz&
-Kaçırdığını nerden biliyorsun&daha soruşturma bitmedi bile&
-Elde ettiğimiz bilgilere göre kaçırıldıkları kesin&yoksa neden 200 gençten bir tanesi bile ailelerine ulaşmıyor veya kimse bir yerde bu gençlere rastlamıyor&Bakan Ahmedin ogünkü yardımcılarını sorguya aldım ama pek bir şey çıkmadı..onlarda böyle bir olaydan haberleri olmadığını söylüyorlar..15 yıl önce bölgeye giden devlet görevlilerinden hayatta kalanların böyle bir görüşmeden bile haberleri yok veya varda bizden saklıyorlar..
-Komutan insanları yargılamadan suçlamayı bırakın..elinizdekine göre konusun&
-Elimdekiler belli Eski Tarım Bakanı Ahmed Huklevi insan kaçakçısıdır&ve suanda Türkiyede bulunmaktadır&Sizden bu kaçakçıyı yakalayıp ülkemiz adaletine teslim etmek için uluslar arası arama izni istiyorum&.
-2 haftan var komutan bu süre içinde bulamasan sende ülkene geri dönme&
|