SON VURUŞ ( Gerçek hayattan ogame uyarlanan bir hikaye )
8.Bölüm
Yer.Türkiye Şehir:Ankara
Helikopter Ankara semalarında inecegi bölgeye doğru uçuyordu..Albay Okan Ve Murat yol boyunca çeşitli planlar yapmıştı..Ancak bu planın işlemesi Albay Okanın İstanbulda temas kurduğu arkadaşlarının yardımı ile sonuç verebilirdi..Helikopter pilotu arkada oturan iki Albaya dönerek efendim arkamızda 3 tane Skorsky tipi helikopter var ve verdikleri sinyallere göre Ankaranın doğu yakasında bulunan yerleşim bölgesine çok uzak bir alana inmemizi istiyorlar..Ne yapmamı emredersiniz..
-Kim olduklarını görebiliyor veya tahmin edebiliyormusun..
-Efendim özel harekat timinin helikopterleri sanırım inemssek bizi düşünmeden vuracakarına emin olabilirsiniz..
-Ne vurmasından bahsediyorsun sen hepimiz bu ülke evlatlarıyız devlet kendine kursun sıkarmı..inmiyoruz devam et bir sorunları varsa bizim ineceğimiz yerde konusuruz..
-Emredersiniz efendim..Yanlız ineceğimizi zannetmiyorum..
Albay Murat Albay Okana dönerek &pilotun duyamayacağı bir sesle..
-Okan ne diyorsun bunlar kim olabilir ve neden bizim peşimizdeler..
-Bunu onların dediklerini yapmadan öğrenmemiz mümkün değil..
-İyide neden ıssız biryerde konuşmak istiyorlar..Yoksa bizim ipimiz çekildimi..
-Yok okadar çabuk olacağını zannetmiyorum..Ama inmemiz gerek Murat yoksa bir daha yeryüzünü göremeyiz..
-Tamam inelim bakalım neymiş dertleri..
-Pilot adamların istedikleri yere iniş yap..
-Emredersiniz efendim..
Sağa doğru sert bir manevrayla Ankaranın doğu yakasına doğru ilerlemeye başaldılar..arkalarında ne istediklerini bilmedikleri istihbarat uzmanları vardı..İnecekleri bölgeye geldiklerinde 4 helikopterde aynı anda iniş yaptı..3 Skorsky Helikopterden yüzleri maskeli 8 özel Harekatçı koşarak bulundukları helikoptere geldiler..Sanki düşman askeriymiş gibi ellerindeki silahları Albaylara doğrultalarak inmelerini işaret ettiler..İki Albay sessiz bir şekilde Helikopterden Aşağıya indiler..İki Asker gelerek Albayların üstünü aradıktan sonra yürümelerini işaret etti beraberce helikopterlere doğru yürümeye başladılar..Arkalarında duydukları silah sesiyle geri dönmeleri bir olmuştu..Kendilerini getiren Helikopterin pilotu kafasına sıkılan kursunla kanlar içinde kalmıştı..Enselerinde Silahların dipçiklerini hissettiklerinde her şeyin için geç kaldıklarını anlamışlardı..3 Skorsky Helikopter Ankara semalarında birkaç tur attıktan sonra Akdenize doğru yol almaya başladı&
|