Konu
:
Kur'an Yasağında Flaş Gelişme,Erdoğan'a Suç Duyurusu
Tekil Mesaj gösterimi
07-23-2011, 03:36
#
29
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
Mavera
Nickli Üyeden Alıntı
onlarda koltuk sevdasina düsmeseler onlardan da olur ama sagolsun bizim islamcilar yüzde 3 ün hesabini yaptiklari icin kücüldükce, kücülüyorlar..
bu arada sana göre günay ve sükür birsey ifade etmeyebilir ama bazilarina göre edebilyior ki günay izmirde beklenenden fazla bir oyla secildi ve her kabinede görev aliyor..
tabiki mecliste her rengin, her görüsün olmasi taraftariyim ama olmuyor diye bunun sucuda ak parti degil simdi numan hoca veya sp gelseydi bize ya bize 3-5 adam verin deseydi basbakanimiz hayir mi derdi ama onlar ne yapti kendilerini dev aynasinda gördü ve bir nevi boylarinin ölcüsünü aldilar!..
mustazaflarinda milletvekili cikaracak kudretleri oldugunu sanmiyorum oda ayri bir konu..
Paranın kudretine değil Allah'ın kudretine inanan insanlar üçün beşin hesabını yapmazlar
Benim bir cemaatim olsa ve diyalogcu ve kemalist tayfa tarafından bu kadar karalansa iftiralar atılsa filmlerde terörist gösterilse öcü gibi bakılsa sanırım meydanlara 10 kişi indiremem.
Ama terörist yaftası yapıştırılmak pahasında on binlerce hizmet eri ve yüz binleri meydanlara dökebilen bir kitlesinin olması şaşırtıcı.
Sanırım İslamcı kürtlere boyun eğdirilemeyişin bir sonucu
tarih boyunca
said nursiden şeyh saide ...
Özgür Çağrı