Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-25-2011, 17:06   #8
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yani sizde öyle bir anlayış varki dinimiz inancımız dahil zalim ve tağutlara göre şekillendiriyoruz. onlara ne düşünüre göre ibadetlerimizi bile şekillendiriyoruz. yani resmen hürriyet cumhuriyet ne der diye kara kara düşünüp evden çıkıyoruz. ne olursa olsun bu mümince bir yaklaşım değildir. bu tedbirde değildir.
defalarca sordum yine soruyorum dünyanın her yerinde gösteriler hükümeti destekliyorsa hüküme küvvet veriyorken neden bizde ters işliyor. dünyanın her yerinden gösterileri karşı gösteri ise muhalefet veya iktidarı zayıflatırken neden bizde ters işliyor her tülü gösteri tepki muhalefetin hanesine yazılıyor. evet bunun cevaplarını mantılı olarak bekliyoruz.

ayrıca 411 karaında hiç bir tepki verilmedi resmen kırmızı kultuklara oturulup arkalarına yaslandılar ne tepki verdiler. tepki vermişlermiş. ayrıca öfke ile kalkmadık Allah a çok şükür oturmadık ki öfke ile kalkalım.
Biz siyaset yapıyoruz.Yapılanları hala anlayamıyorsanız yada bizim inançlarımızı duruma göre şekillendirdiğimizi düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz.Bizim yöntemlerin sonuç vermediğini kimse söyleyemez.Biz dini yaşıyoruz ticaretini ise başkası yapıyor.Bizler insanların dinlerini rahatça yaşayabileceği başörtüsüyle rahatça işe gidebileceği bir Türkiye amaçlıyoruz.Biz yolumuzda dosdoğru ilerliyoruz.Kenara çekilinde işimizi yapalım.Faydanız yok bari zararınız dokunmasın.Türkiyede muhafazakar kesim Ak Parti ile Cumhuriyet tarihinde hiç bu kadar şahlanmamıştı.
Bide çok işe yarıyormuşsunuz gibi hiç oturmadıkki kalkalım diyorsun.Çok yazık anlayamamanıza üzülüyorum.Realiteyi görememenize üzülüyorum.Bizleri farklı yorumluyorsunuz en çokta buna üzülüyorum.
Selametle
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla