Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2011, 02:35   #167
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
Ammar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
karayılanla abi olan abi olmasın abi

ayrı TRT kara yılan yakalandı dedi. İran mı dedi iran ikinci adamı yakaladık dedi. karayılan PEJAK'ın adamı mı yada ikinci adam mı ? bide Türkiye abi olacak diye bir kaide mi var ? ben islam alemine laik islamı birinci tehdit gören bir abi istemiyorum abim olda dinlemem. sanki türki ömür boyu Ak parti ile yöneticek miş gibi konuşuyoruz. adnan menderes dönemide böyle bir dönemdi sonrasında nelerin yaşandığı aşıkardır.
Siz de iyi biliyorsunuz ki bu söz konusu tehdit sadece kağıt üzerinde ve belli elit kesimlerin kafasında böyledir, söz ettiğiniz tüm bu anti islamizim tutumlar alem-i İslam'ın direği olduğumuz gerçeğini değiştirmez ben milliyetçi biri değilim fakat Osmanlıcı bir yapım var Osmanlı tüm İslam milletlerinin direğidir, tarih tekerrür edecektir hiç şüphesiz. Allah aşkına TRT kafasından mı uydurdu aldığı istihbarat nereden Ege'den mi ? İran günlerce meşgul etti bizi bu konuyla duymak istediğimiz cevabı biliyorlardı bir teyit edildi dendi sonra çıkıp karayılan demedik 2. adam dedik dediler kimse kusura bakmasın ben burada iyi niyet göremiyorum ! Suriye politikasına taş koyduk diye azan bir iran görüyorum ben bu adamlara gereken her önlemi alırım arkadaş.!