|
40 yılın başında en hazırlayan beylerbeyinin enleri de bu şekilde oluştu
En Aktif Üye: ....... akıncı, furkanca bakış, bur-AK, duygu, unnamed, azap, ammar
En Yardımsever Üye: ..... hüdaverdi (bana pişmiş kelle gibi sırıtmayı öğretti, bu iyiliğini asla unutamam ) akıncı, furkanca bakış
En Ciddi Üye: ....... eşref, yalçın karaca, terennüm, nun, haarp, ALmi, gönülden, hakan özkan duygu
En Çok Rastladığınız Üye: ....... hüdaverdi, akıncı, mavera,
En Fanatik Üye: ....... epivates, ak_kelebek, mavera
En Tatlı Başbelası üye: ....... epivates, mavera, ukba, ak kelebek, bur-AK, hüdaverdi
En Geveze Üye: ....... mavera 
En Karizmatik Üye: ....... sevban, akıncı, furkanca bakış, mavera, eşref, almi, gönülden, Ruh-i Zar, Yalçın Karaca, OTTOMAN, azap, seyyah, cevher
En Kibar Üye: ....... Ruh-i Zar (bu en'de yer almaktan hoşlanıyormuş, ben de kırmıyayım kendisini ) Ukba, gönülden, akıncı, duygu, merve g, ak sevda, ALmi
En Komik Üye: ....... Hüdaverdi
En Daimi Üye: ....... 2007- 2008 yıllarında üye olup da halen forumda yorum yapanlar
En Paylaşımcı Üye: ....... akıncı, unnamed, meçhul, epivates! (adama 5 cümleden fazlası yasak sanki )
En Sevilen Üye: ....... tescilli olarak Akıncı, ayrıca ALmi, Furkanca bakış, mavera, özgün genç, azap, ammar, cevher, unnamed
En Sinirli Üye: .......
En Heyecanlı üye: ....... burak, cihannur, epivates, hüdavendigar, bluemoon
En Sabırlı Üye: ....... ukba, gönülden, duygu, cihannur
En Şair Üye: ....... Ruh-i zar
En iyi İmza: .......
En iyi Kullanıcı Adı: ....... terennüm, gülemeftun, ottoman, ahmet yasin, mavera, akıncı
En Efendi Üye: .......
En Muhalefet üye: .......
En Bilimsel üye: .......
En Entellektüel üye: .....
En Tekrarcı üye: .......
En Milliyetçi üye: .......
En Özgürlükçü üye: .......
En Aykırı üye: .......
En iyi Yorum yapan Üye: .......
En Kendine güvenen Üye: .......
En Anlaşılamaz üye: .......
En Anlaşılır üye: .......
En Yeteneğini yansıtan üye:
yoruldum bu kadar yeter ya hu. ne bitmez bir listeymiş, kalanını da Allah ömür verirse başka zaman doldururum artık, sınavlarda bile bu kadar zorlanmamıştım 
unuttuklarım varsa kusura bakabilirler. onlarda da hata var, unutturmasalardı kendilerini 
|