Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2011, 00:43   #60
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
40 yılın başında en hazırlayan beylerbeyinin enleri de bu şekilde oluştu

En Aktif Üye: ....... akıncı, furkanca bakış, bur-AK, duygu, unnamed, azap, ammar

En Yardımsever Üye: ..... hüdaverdi (bana pişmiş kelle gibi sırıtmayı öğretti, bu iyiliğini asla unutamam ) akıncı, furkanca bakış

En Ciddi Üye: ....... eşref, yalçın karaca, terennüm, nun, haarp, ALmi, gönülden, hakan özkan duygu

En Çok Rastladığınız Üye: ....... hüdaverdi, akıncı, mavera,

En Fanatik Üye: ....... epivates, ak_kelebek, mavera

En Tatlı Başbelası üye: ....... epivates, mavera, ukba, ak kelebek, bur-AK, hüdaverdi

En Geveze Üye: ....... mavera

En Karizmatik Üye: ....... sevban, akıncı, furkanca bakış, mavera, eşref, almi, gönülden, Ruh-i Zar, Yalçın Karaca, OTTOMAN, azap, seyyah, cevher

En Kibar Üye: ....... Ruh-i Zar (bu en'de yer almaktan hoşlanıyormuş, ben de kırmıyayım kendisini ) Ukba, gönülden, akıncı, duygu, merve g, ak sevda, ALmi

En Komik Üye: ....... Hüdaverdi

En Daimi Üye: ....... 2007- 2008 yıllarında üye olup da halen forumda yorum yapanlar

En Paylaşımcı Üye: ....... akıncı, unnamed, meçhul, epivates! (adama 5 cümleden fazlası yasak sanki )

En Sevilen Üye: ....... tescilli olarak Akıncı, ayrıca ALmi, Furkanca bakış, mavera, özgün genç, azap, ammar, cevher, unnamed

En Sinirli Üye: .......

En Heyecanlı üye: ....... burak, cihannur, epivates, hüdavendigar, bluemoon

En Sabırlı Üye: ....... ukba, gönülden, duygu, cihannur

En Şair Üye: ....... Ruh-i zar

En iyi İmza: .......

En iyi Kullanıcı Adı: ....... terennüm, gülemeftun, ottoman, ahmet yasin, mavera, akıncı

En Efendi Üye: .......

En Muhalefet üye: .......

En Bilimsel üye: .......

En Entellektüel üye: .....

En Tekrarcı üye: .......

En Milliyetçi üye: .......

En Özgürlükçü üye: .......

En Aykırı üye: .......

En iyi Yorum yapan Üye: .......

En Kendine güvenen Üye: .......

En Anlaşılamaz üye: .......

En Anlaşılır üye: .......

En Yeteneğini yansıtan üye:

yoruldum bu kadar yeter ya hu. ne bitmez bir listeymiş, kalanını da Allah ömür verirse başka zaman doldururum artık, sınavlarda bile bu kadar zorlanmamıştım

unuttuklarım varsa kusura bakabilirler. onlarda da hata var, unutturmasalardı kendilerini
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır