Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2011, 20:07   #155
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abicim siz adamdan kaynak isterseniz oda elindeki kaynağı getirir..buraya yazan herkes bildiklerini annesinin karnında öğrenmedi ya..bizde bu konuda konuşurken sadece kendi fikirlerimizi söylemiyoruz,ayet belirtiyoruz,hadis belirtiyoruz..çünkü islam dini kişiden kişiye göre değişen bir din değildir..bu din hakkında konuşurken söylediklerinin temeli olmak zorunda..ha ben cihannur abinin sadece kopyala yapıştır yaptıgını düşünmüyorum,önce yorumunu yazıyor sonra kaynagını belirtiyor..36 yaşındaki bi adama haksızlık ediyorsun bence..
hacim 36 degil 56 olsun ama bu sitede tartismakdan hic hazzetmedigim kisi cihannurdur cünkü tartismasi cok resmi ve hep kopyala-yapistir..
adama türkiyenin dini islam degildir diyoruz gidyior bana diyaneti kaynak gösteriyor, biraz yorum katar, analiz yapar insan ama o ne yapiyor biz ne yazarsak, yazalim baska sitelerden alintiliyor..
tamam bazi konular vardir kaynak ister, delil ister ama burasi forum ve önemli olan bireylerin fikirleridir az, cok hepimizin fikri bellidir yada hepimiz belli tartisma ortamlarinda bilgilerimizi sunduk bana cihannurun akilda kalan bir görüsünü söylermisiniz..
onun stilidir, üslubudur saygi duyarim b ama acikcasi o tarzindan hazzetmiyorum cünkü sanki haber sitesindeyiz..
neyse konu dagildi, özüne dönmek isterim, suc bende cihannurun üslubunu bildigim halde onunla tartismaya girdim
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla