Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2011, 20:58   #174
Kullanıcı Adı
Mavera
iste sen sunu anlamiyorsun senin o yorum dediklerin resmi yorumlar yani pkk bilmem kac yilinda kac kisiyi öldürdü ama bence deyip baslayan ve karsidakini tartismaya sevkedecek yorumlarin bir elin parmaklarini gecmez..
bu konuda da öyle bana devlet diliyle konusyuorsun abicim ama ben daha senin konu hakkindaki düsünceni ögrenemedim mesela iran hakkinda ne düsünüyorsun, sia hakkinda ne düsünüyorsun, onlari sapkinmi görüyorsun, mezheplere bakin acin nedir daha ögrenemedim..
Velhasil kelam abi takiyye yapmaya gerek yok senle tartismak bana birsey kazandirmiyor cünkü bildigimiz seyleri ya resmi dille yaziyorsun yada alinti yapiyorsun..
ama benhurun fikirleri cok aykirida olsa dikkatimi cekiyor ayni sekilde akinci veya furkan bu konuda nasil bir yorum yapmislar merak ediyorum, hüdavendigarin tezlerini merak ediyorum yani bu liste uzar gider ama senin yorumlarini merak etmiyorum cünkü farkli birsey yok ;)..
ama tabiki görüsüne ve üsluba sonsuz saygim var sadece bu sekil tartismak tarzim degil daha dogrusu isime gelmiyor..
Vesselam..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla