Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2011, 03:55   #22
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Yer alsınlarda kendilerini bir şey zannetsinler ne demek ? Sen sana yapılan haksızlığı duyarmak istiyorsunda onlar bu haktan neden mahrum kalsın....

Başürtülü gidemez diye bir kaide vardır ve mutlaka olmalıdır.

Keskin fikir yığının, hoşgörüden uzak bir güruhun bulunduğu, böyle bir etkinliğe katılamaz. Katılırsa kendisine gelen tepkiler ve yapılan haksızlıklara hiç mağduriyet kisvesine bürünmeden razı olmalıdır. Bu tür etkinliklerde ilk defa yaşanmıyor bu durum. O yüzden ben bu haberde acınacak, üzülücek bir durum görmüyorum.

Alıntı:
üstadim terkerleme gibi olmus ama cok haklisin..bence her türlü ötekelestirmenin karsisinda olmaliyiz..
yani burada bu kokonaya tepki gösterirken, ünv lerde saci uzun diye, oruc tutmuyor diye dövülen ve darba maruz kalan insanlarada hakkini teslim etmeliyiz..
benim gibi düsünmeyen ölsün tarzinda bir anlayis demokrasinin ruhuna aykiridir o halde en aykiri düsünceler bile siddete meyil etmedigi sürece dile getirilmelidir..
o yüzden ötekelestirmeden, sekilcilikden uzak daha özgür düsüncelere temennisiyle.
Bu temenninin yerine gelmesini bende çok isterim. Fakat o kadar çok ötekeleştirme yaptığımız sıfatlar var ki.
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla