Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2011, 15:04   #7
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kel ölür sırma saçlı kalırsa buna bir dur demek gerek abi, keza atatürk'ün halkın çoğunluğu tarafından sevildiği kanısında değilim.. Bir kere öğrenciler hiç haz etmez atatürkten kafalarına çakılan kemalizm kazığı yüzünden. Hem neyin izahında bulunuyorum ki ben atatürkçü beyinler Allah'ın Kitabını hakim kılmanın önünde bir engeldir biz Mü'miniz ve Alem-i İslam'ın önündeki tüm engeller bertaraf edilmelidir buna " CİHAD" diyoruz değil mi güzel abim kulun demokrasi beni ilgilendirmez Allah'ın şeriatı önünde engel olmasın yeter...
Sevilme hususunu analiz yapmak için bir müddet Atatürk posterini taşıdım araçımda kendisini eleştirenden daha çok yaptılarının tamamını benimsemeselerde kendisine saygı duyan insan sayısı epey fazla. Başbakanımızın Atatürkü sürekli vurgulayarak heleki bir çok değişim olmasına rağmen bunu yapması halkın Atatürke olan sevgisinin fazlalığına binaendir. Şeriatın iyi güzel olabildiğini kimlere anlatabilmişiz ki veya birey olarak bizler hayatımızda şeriata ne kadar bağlı yaşıyoruz ki koca bir ülkeyi Allahın kanunları ile ayakta tutalım bir şeyleri arzu etmek farklı ama onun şartlarını hissetmek farklı.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla