12-06-2011, 04:44
|
|
|
Alıntı:
BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı
Bu ümmetin birligi ne hikmetse hep sahabeye dil uzatanlari hosgörmekten geciyor...
|
humeyninin,şu anki dini lider hamaneyin sahabeye ve hz.aişeye hakaretle ilgili görüşleri bellidir...
fazla uzatmaya gerek yok...
Alıntı:
werret Nickli Üyeden Alıntı
@AKıncı34 ben devletçi değilim , İslam şeriatını savunurum.
AKıncı34, anladığım kadarıyla sen baya yoğun bir şekilde, İran progopandasına maruz kalmışsın.
Saddam ''ABD'nin adamı'' olduğu için mi ABD ona karşı iki kez savaştı ? Ve ABD işgali sonucunda öldürüldü ?
ABD'nin, Irak'ı işgali sırasında da İran'ın, ABD ile işbirliği yaptığını da biliyorum..
Irak'ta ABD işgaline karşı direnen sünni direnişçilere karşı ABD askerleriyle birlikte savaşan birçok şii militan İran yönetimi tarafından destekleniyordu...
Ayrıca, Hz. Ebu Bekir'e ve Hz. Ömer'e söven , Hz. Aişe annemize kin güden , hatta ona ''fahişe'' diyen insanları kardeş olarak mı görmeliyiz ?
Humeyni denilen o adam da Üstad Said Havva'nın tırnağı olamaz!..
|
maşallah sen çok şey biliyorsunda biz hiç birşey bilmiyoruz o yüzden 
ben gaza gelmem propoganda,karalama gibi gaz gerektiren işlere girişmem...
okuyoruz,izliyoruz,dinliyoruz,araştırıyoruz öğreniyoruz onun bunun lafıya saf belirleyenlerden olmadık şükür...
çok güzel dezenformasyon yapıyorsunda mukteda sadrı ne yapacaz,onun direnişçilerini ne yapacağız ?
sen saddamın amerikaya karşı savaşıp amerika tarafından yakalanıp idam ettirildiğini düşünüyorsan sözüm yok 
lakin her yeri vuran amerikan uçakları neden saddamın saraylarını,karargahlarını vurmamış çok şaşırtıcıdır...
yada irandan ne istemiştirde devrimden kısa süre sonra saldırmıştır irana kimin gazıyla 
saddam dediğiniz adam milliyetçi bir faşistti...
üstad saidin havvan kimdir tanımam etmem humeyniyi tanır bilirim...
bunu söyleyebilirim ;)
kendi kuklaları olan şahı humeynine niye devirttirirler manyakmı bu adamlar bilinmez 
|
|
|