01-04-2012, 10:25
|
|
|
Alıntı:
CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı
Ben 2011 in değilde, foruma üye olduğumdan bu yana gelmiş geçmiş üyelerden bir en listesi yapmaya çalışacağım elimden geldiği ve hatırlayabildiğim kadarı ile...
En Aktif Üye: Kesinlikle bir numara Akıncı34 ve Hüdaverdi, daha onun kadar aktif olanını görmedim. Ara ara gelip sürekli aktif olanlar oldu ama uzun sürmedi. Sonra sırayla Mavera, Epivates, Furkanca Bakış...
En Yardımsever Üye: Burdada Yalçın Karaca' yı bir numaraya oturtmamak haksızlık olur. Sanal olsun reel olsun her konuda elinden geldiği kadar yardımcı olacağından şüphem yok...
En Ciddi Üye: Necip Fazıl vardı zamanında, gerçi o ara ara tebessüm eder ciddiyetini bozardı. Sanırım HaArp dan daha ciddisinigörmedim bugüne kadar. Daha tebessümüne şahit olmadım 
En Fanatik Üye: Zamanında Galatasaraylı Gölge vardı ( avatarına elleri kolları bağlı yüzüne maske geçirilmiş bir Fenerbahçelinin boğazına bıçak datamış bir Galatasaraylı fotografı koymuştu ), hala aktif olan yine Galatasaraylı Epivates ( soz zamanlarda pekde fanatik değil ), Fenerbahçeli Kardeşim Oğuzdesouza vardı, yine Galatasaraylı ve Milli Görüşçü Ümmü_SEleme vardı, Fenerbahçeli Hüdavendigar, Beşiktaş sevdalısı bayan bir arkadaş vardı eskilerden adını çıkaramadım, şimdi ise yine Beşiktaşlı Almi, Trabzonsporlu Özgün Genç, Gazlatasaraylı Ak_kelebek, eskilerden yine Galatasaraylı Aksa-34, şimdilerden Trabzonsporlu Blur ve her zaman olan Fenerbahçeli Nusret
En Tatlı Başbelası üye: Konuşmuyorum konuşmayacağımda ama Duyguseli' nden daha tatlı başbelası bir üye daha görmedim 
En Geveze Üye: Gevezelik yapanlar pek kalıcı olamadılar...
En Karizmatik Üye: Buraya yazacak çok adam var o yüzdn es geçiyorum
En Kibar Üye: Sanırım Hatice' den daha kibarını görmedim...
En Komik Üye: Bu konuda Hüdaverdiyi başarılı buluyorum 
En Daimi Üye: Defalarca gitmelerimize rağmen ben yani Cevher, Mavera, Epivates... Ve foruma üye olduklarından beri gitmeyen Ak Kelebek, Gönülden, Yalçın Karaca...
En Paylaşımcı Üye: Bu konuda zamanında ben iyiydim ama şimdi pek zaman ayıramıyorum. Dönemlerine göre Duyguseli, MEçhul, Ertuğrul özgül...
En Sevimli Üye: Hımmm bu bende kalsın 
En Sinirli Üye: Unahmet ( Bunada çok sinirlenecek )
En Sabırlı Üye: Sanırım bundada Yalçın Karaca yı tek geçeceğim 
En iyi Kullanıcı Adı: Alamet-i Farika
En Efendi Üye: Bundada sanırım Adem Etyemez'i tek geçebilirim...
En Özgürlükçü üye: Adı Beril olan bir bayan arkadaş vardı nickini hatırlayamadım. Saliha Meftun kardeşler.
En Aykırı üye: Ak Metalci vardı zamanında...
En iyi Yorum yapan Üye: Alamet-i FArika nam-ı asıl Levent Abi, Yalçın Karaca ( Açıkçası ikisininde yaptıkları yorumların çoğundan pek birşey anlamıyorum ama akıcı ama sıkıcı olmuyorlar ) Saliha meftun kardeşler iyi yorum yapardı. Kamusall mışş diye bir bayan arkadaş vardı onun yorumları başarılı idi. Yine eskilerden Eda vardı, sanırım Sükut-u Hayal idi nicki. Necip FAzıl az ama özdü. Akıncı34 tartışılmaz zaten. Yine eskilerden Ak Tunahan vardı. Jonathan749 u unutmamak gerek ( gerçi sonradan nickini değiştirmişti ama benim aklımda bu kaldı )..
En Anlaşılamaz üye: merve 
Klasik dip not: Mutlaka unuttuklarım vardır 
|
Eksik olma Cevherim. 
|
|
|