01-20-2012, 00:27
|
|
|
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı
he he...
kesersin iktidar oluyorsun ama muktedir olamıyorsun...
sen kokmuş tuzu öne sürüyorsun...
hrant dinkin vurulacağı kendisine bildirildiği halde umursamayan emniyet müdürü,ogün samastın eline bayrak verip resimlerini çeken jandarma,bu cinayette örgüt yoktur diyen mahkemeden bahsediyorsun değilmi 
doğru devlete bırak işi sonrası ergenekonun istediği olsun...
esnafa saldırmaları bu organizasyonun kötülüğünümü gösterir ?
organizasyonu düzenleyenler hadi esnafa saldıracağızmı demiş ?
orada islamcılarda vardı onlarıda gördüm...
agosun trajıyla ne alakası var ?
saadet partisinin istanbuldan aldığı oy ne kadar ?
milyonluk filistin mitingi düzenliyor...
reklam içinmi gitti millet ?
muhsin diyorsan muhsin yazıcıoğlunu kim öldürdüyse hrantıda onlar öldürdü...
hrantta cinayeti işleyen ortada bağlantılar ortada...
o bağlantılar aydınlanınca muhsin yazıcıoğlu davasınında daha çok üzerine gidebileceksiniz...
hiç bunuda düşünmüyorsunu değil mi ?
|
La kokmuş tuzu öne sürmek bu adamın cesedini öne sürmek işte 
Veya paso geçmişte jitemin falanın filanın yaptıklarını ortaya yeniymiş gibi sergilemek.
Sömürü aracı ölümler hep.Bu yüzden o kesim tarafından %100 paso ''ulan bir kaç kişi daha ölse keşke'' denir eminim,ne de olsa güzel sömürü aracı.
Aha papaz da öldürüldü,kimse papaz olmadı neden olmuyorlar ? Veya incil basan kitap evindekiler öldürüldü,'almanız' diye sokağa dökülsünler.Bunların adalet anlayışı sadece hrant üzwerine mi la Samimiyet yok,söylemleri bunu gösteriyor zaten.
Öldürülceğini bildiği halde koruma verilmeyen bir çok kadın da var ölen,kimse 'biz ayşeyiz' diye yürüdüğünü görmedim 
Sadece biri için yapıyorlar,onu da sosyalist midir ne boktur onların sömürü aracı oldu çıktı.
Bu devlet ergeneonla hesaplaşıyor la,ergenekon zaten bu yüzden bu adamı,papazı,incil basanları öldürttü 
Organize eden öyele demez,kimse demez,bdp li terörist vekiller bile sözde önlemeye çalışıyormuş gibi yapar.Oraya marksist midir ne pisliktir onların geleceğini biliyorlar,geliyorlar,ellerinde örgüt bayrakları,klişe sözleri ee onları defet kov gitsin veya polisten yardım iste ama işlerine geliyor.
Değil İslamcı istersen orada Kabe imamı olsa fark etmez,sen hiç seks klübüne girer misin ? Veya 10 veya 3 hatuun olduğu bir odaya ? Girmezsin,herkes gireceği ortamı çok iyi bilmeli bellemeli ona göre hareket etmeli.Kliseye girdi diye hiç mum yakmak olur mu ? Bunların ki bu hesap işte.
Trajın çok önemi var,madem bu kadar arkasından ağlanıyor,seviliyor sayılıyor onun için devlete başkaldırılıyor,demek ki bu adam büyük bir şahsiyet.Hafta içi milletin işi gücü yok yürüyecek bu soğukta ha ? Bindirilmiş kıta 
Saadet mitingine kimse gitmez ama Fiistin mitingine herkes gider ülkücüsüne kadar 
Muhsin başkan çıktı açıkladı bu yasin hayli de diğerlerinin ne olduğunu.Bunların amaçlarını vs.
Hrantı vatan sever birisi öldürdü demiyorum la hala anlamadın mı Benim derdim bu sömürücülerin söylentilerindeki çelişki.
Hedefleri yanlış adres.
|
|
|