Alıntı:
Ammar Nickli Üyeden Alıntı
bu mesaja ancak gülerim ne zaman öyle demişim başından beri diyorum islam için diyoruz ümmet için diyoruz zaten "vatan"ın rejimini tasfip etmiyoruz. neresiyle sempati topluyormuşuz. hem sen değil misin neden bayrak yok diyen eğer öyle olsaydı oranın bayrak dolması gerekmiyor mu ?
biz islam için PKK müslümanlara dindarlara zülm ettiği için diyoruz. devletin Müslümanlara zülmü PKK'nınkinden az değil hatta kat be katı !
bizim vatan Allah hakimyetinin her alanıdır. ( şüphesiz her yerdir ) bizim için sınırların önemi yotur yeterki Allah'ın hakimyeti olsun.
|
Bir dakika yahu benim dediğim hangi söze istinaden öyle olsaydı oranın bayrak dolması gerekmiyormuydu diyorsun bi anlatsana bakim .
PKK dindarlara müslümanlara zulmettiği için PKK ile çatışıyorsunuz ülkeyi bölmeye çalıştığı için değil Ülkenin askerine kurşun sıktığı için değil sizin tebanızı sindirmeye çalıştığı için değilde müslümanlara zulmettiği için ben o zaman diyeyim PKK sizin değilde sizin hegomanyanız olmayan batıdaki müslümanlara zulmetse siz PKK ile çatışırmısınız ? Bence Hayır

Sonra Devletin müslümanlara karşı olan zulmüne demokratik yollardan mücadele yolu açık siyasete girersin Günümüzde Devlet PKK'dan dahamı çok müslümanlara zulmediyor ? Bana göre sizin devletiniz yok bence sizin için Türk vatandaşlığı filanda önemli değil Türk bayrağı önemli değil işte bence siz yarın bir gün Türkiyeyi İranada satarsınız ..