Bu ülkede Sivasta gibi dindar bir şehirde Ateist Aziz Nesinin yakılmak istenmesi planlı bir olaymıydı ? Hayır değildi . Aziz Nesin her gün televizyona çıkıp kışkırtıcı mesajlar veriyordu kendisine zaten büyük bir nefret duyuluyordu ama yook öyle değildi gizli bir güç ülkede istikrarı yoketmek için bunu yaptı buyrun STV den haberler

Hrant Dink öldürülmeden önce kendisini öldürmek isteyen insanlar yokmuydu ? Yoooo Ülke istikrarlıydı kendisine nefret duyulmuyordu gizli bir güç ülkede istikrarı yoketmek için bunu yaptı buyrun STV den haberler
Ben bu ülkenin vatandaşıyım Hrant'ın cenazesinde boy gösteren sanatçı müsfetelerini STK ları ASALA nın öldürdüğü diplamatlarımızın cenazelerinde ve yakın tarihteki bir çok olayda meydanlarda görmedim sen gördünmü ?
Şimdi bu insanların öldürülmesi gizli bir güç tarafından gerçekleşiyormuş yahu bizim bakanlara vekillere devletin kaymakamına da saldırmadılarmı ? Bunlardada gizli bir elmi vardı ? Hayır adamların ideolojik olarak nefret ettiği bir kesimden veya makamda oldukları için saldırdılar ..
Yani Aziz Nesinde Hrant Dink de sokakta bile linç edilebilirdi halk tarafından ama yokk gizli bir el devlet vardı asker vardı yahu bunlar yakın tarihte askeri otoritenin gücünü halk nezdinde zayıftlatmak için uydurlan STV nin vesvese haberlerinden başka bir şey değil kime yutturuyorsunuz bunları
Uluderede ne olmuş üstünü örtülmüş buda BDP/PKK nın işine yaramış yahu zaten üstü örtülmüş gibi gösterenler kendileri ( BDP/PKK ) bu şekilde işlerine yarıyor yani şöle bir mantalite varmı Genel Kurmay çıkacak canım bunları ülkeyi karıştırmak isteyen askerler bilerek vurdu diyecek bu BDP ve PKK nın işine yaramayacak

Adamlar ertesi gün bayram ederler gördünüzmü biz diyorduk diye .
Hırant Dink in ben bir Ermeni olarak öldürülmesine sevindim ister haklı veya haksız olarak neden böyle düşündüğümü öğrenmek istiyorsan gider Amasya-Taşova-Karlık köyünün savaş zamanı komşu ermeni köylerinin bu köyün erkelerinin büyük kesiminin savaşta olmasından faydalanarak yaptıkları zalimlikleri öğrenirsin . İkincisi Hrant Dinkin için yapılan eylemler bir cinayetin hukuksuz yargılanması amacından şaştığını ben görüyorum belki bu forumun çoğunluğu benim gibi düşünmüyordur Türkiye gündemini iyi takip edenler bilir artık halk bu olayın Hrant Dink in yargılanmasındaki hukuksuzlukları aştığını Türkiyeyi Ermeni meselesinde zor durumda bırakma propagandasına dönüştüğünün farkında tabi adamlar işin iç yüzünü göstermiyorlar alanende gösterecek kadar salak değiller ..
Hukuk herkes içindir bu ülkede kimlere ne hukuk uygulandığını herkes görüyor Ermeni olunca değeremi biniyor hukuksuzluk .. Hırant Dink gibi bir Ermeniye yapılan hukuksuzluğu forumda savunanlar Cübbeli Ahmet Hocaya yapılan hukuksuzluğa ne dediler söyle bakayım ..
Valla benimle ilgili fikirlerine gelince onlara cevap vermeye gerek duymuyorum beni bilen biliyor
NOT : DİNK Nihat Genç ile Ermenistana gitmiş DİNK onu kormuş korur tabi Nihat Genç de vatan sever takılıyor ama kendisi İP li vede Doğru Perinçek hayranı Doğu Perinçekde Ermeni dölü APO ile kanka