Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-20-2012, 13:51   #37
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ezel hic bosuna ugrasma senin gibi sadist ruhlu sayisi azdir.. mesela bizde kilicdaroglunu, baykali, demireli, necdet sezeri yada 28 subat, 12 eylül sürecinde dahli olanlari sevmiyoruz ama onlarin öyle faili mechula kurban gitmesinimi istiyoruz..
daha öncede dedim yine diyorum senin fikrinde, zikrende zararli cünkü sen her mesajinda ölüm, kin, kan, kavga, ayrimcilik, bölücülük, provokasyon gibi sözler kullanarak ayrimcilik yapiyorsun..
sahsen bu gibi söylemleri kullanmaya devam edersen bir birey olarak seni ihbarwebe sikayet edecegim cünkü bu yaptigin düsünce özgürlügünü asiyor..
senin hitler, mussoloni, mübarek, besar esad dan tek farkin türk olmandir onlarda kendi gibi düsünmeyenleri, kendi dedigini söylemeyenleri infaz ediyorlardi sende bu sitede kürtlerin, ermenilerin, ateistlerin katlini vacip görüp, resmen kiskirtmaca yapiyorsun..
yoksa fikir özgürlügü cercevesinde her türlü fikre saygim vardir ama her mesajinda, her konusunda ülkenin farkli mozaiklerinin ölmesini istemek fikir özgürlügü degil, sadistlikdir ve kusura bakma bir birey olarak bunu kabul edemem o acidan yazdiklarini topluma, millete, insanliga, siteye ve partimize zarar verdigini düsünüyorum..
Rabbim senin gibi sadist, fasist ve bölücü fikirlere aman vermesin!
Eğer bu forum tarafsız şekilde yönetiliyorsa ilk olarak seni bana hakaretten dolayı banlamalılar tabi torpilin yoksa ama bence senin bir birey olarak şikayet edeceğim demen bile gülünç bence senin gizli bir yönetici hesabın filan vardır Yoksa bile
arkan sağlam senin forumda Yalçın sana kıyamaz her dediğini yapar
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla