Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-20-2012, 22:43   #55
Kullanıcı Adı
werret
Standart
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abd'nin Taliban için barış görüşmelerinde aracılık eden şahısları ve Hangi Afganlıları cezaevinden çıkarmak istediğini araştırırsan Şiaları öldürenleri bulabilirsin !!!
Bu dediğin tevhidhaber.com gibi Türkiye'deki bazı İrancı sitelerin yaptığı yaygara değil mi ?

Yani neredeyse ABD, yıllar önce tutukladığı bu Taliban mensuplarını serbest bırakıyor diye bazı sözde vahdetçiler özde İrancılar üzülecek!..

Neymiş ? O adam şiaları öldürmüş (mü gerçekten) ? Bunu kim söylüyor ? ''Çamur at izi kalsın'' taktiği mi bu ? ABD de o adamı şiaları öldürdüğü için mi tutuklamış ? ABD, şiaların avukatı mı ?

Afganistan'da Taliban karşısında zor durumda kalan ABD şimdi Afganistan'dan karizmasını daha fazla çizdirmeden çıkmaya çalışıyor. Bunun için de Taliban'la anlaşmanın yollarını arıyor. Ama Taliban, ABD'ye yüz vermiyor...




Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Badr Tugaylarını ve başındakilerin İngiliz istihbaratı ile nasıl çalıştığınıda bilirim ! Ama tukaka gösterilen Es Sadr'ın nasıl bu işe karşı çıktığınıda !!! Ve Abd'nin onu nasıl cezalandırmak istediğinide !!!

Mukteda es-Sadr, ''Mehdi Ordusu'' isimli çetenin lideridir.

Mehdi Ordusu ile alakalı olan aşağıdaki videoyu izleyebilirsin.


Alıntı:
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abd Suud'a gelmeden ve 5 Ülke ile yapılan andlaşmada Suud Afgan Mücahidlere destek verirken idi ! Taliban Suud ile resmi düzeyde düşmanlıktan kaçınırken Taliban'ın korumasına aldığı Usame bin Laden Suud'un Amerikaya kapı açmasının ardından Taliban-El Kaide Suud Krallığını açıkça düşman ilan etti ! Sana bu konuda Suudda kimlerin şehid edildiğine dair isim bile verebilirim ! Ne yazıkki facebook'ta, youtube'da bu isimleri bulamayabilirsin !!!

Suud yönetimi, ABD korkusundan Usame bin Laden'i Suud vatandaşlığından çıkarmıştır. Suud yönetiminin el-Kaide'ye karşı olduğunu veya en azından ABD korkusundan öyle göründüğünü biliyorum.
  Alıntı ile Cevapla