01-23-2012, 15:25
|
|
|
Enleri sondan yapınca hiç sıkıcı olmuyor sizde yapın :D
Unuttuklarım varsa affola eğlendirici amaçlı bi en listesini sizlere sunuyorum saygılar 
En Aktif Üye: Hüdaverdiyi tek geçerim ama başka biriyle geçemem oyhhş :D
En Yardımsever Üye: Ahmet Özyer,Mavera,Ottoman ve diğer yardım kuruluşları hepsine minnettarız forever Kimse Yokmu and Deniz feneri or Kızılay very life !
En Ciddi Üye: A.Kaç
En Fanatik Üye: fana-tik li birini göremiyorum :D
En Tatlı Başbelası üye: hem tatlı olacak hemde başbelası oooo çok şey istiyonuz :D
En Geveze Üye: En anlamsız ve gereksiz yere lafı uzatanlar gevezedir.Çok konuşup edebiyat döktürenler üstaddır.
En Karizmatik Üye: bu artist smileyi kıskanıyorum çok karizmatik ,sevgilisi fadimede bu çocukları bile olmuş oda şu biraz şaşı olmuş akraba evliliğiymiş 
En Kibar Üye: Forumdaki bayan üyelerin hepsi kibar diye düşünüyorum başka birşey düşünmüyorum teşekkürler 
En Komik Üye: Hüdaverdiyi çok komik ve komedyen görüyorum duyumlarıma göre beyaza rest çekmiş hüdo show diye bi programla ekranlara geliyormuş .
En Daimi Üye: Hüdaverdi,AKıncı,Epivates,Mavera,Furkan,Burak,Otto man
En Paylaşımcı Üye: Hüdaverdi,Ottoman,AKıncı,Furkan ve aklıma gelmeyen bi kaç kişi daha .
En Sevimli Üye:     bu smileylerde herşeye gülüyor yahu ne kadar lağubaliler.
En Sinirli Üye:         bu smiley çok sinirli ya her baktığımda kaşlarını çatmış küfür ediyor.
En Heyecanlı üye: Heyecan nedemek önce onu anlayalım : sevinç, korku, kızgınlık, üzüntü, kıskançlık, sevgi gibi nedenlerle ortaya çıkan güçlü ve geçici duygu durumu. Anlamını öğrendik daha sonraki adımda en heyecanlı üyeyi paylaşacağım beni izleyin.
En Sabırlı Üye: bur-ak çok sabırlı bir üyedir ne konu siler ne adam banlar ne uyarı verir ne tezkip yayınlar çok sabırlıdır maşAllah ani kararlar vermez kesinlikle. 
En iyi İmza: Kimse imzasını imzasında paylaşmamış ki ne bileyim kim nasıl imza atıyor ha şunu diyebilirim andıçtaki ıslak imzalar güzeldi En iyisi Başbuğun :D
En iyi Kullanıcı Adı: Mavera,Epivates(en meşhur ve en vukuaatlı :D)
En Efendi Üye: Efendim ? Anlayamadım :D
En Muhalefet üye: Kaldımı ki :D Dakikasında banlanıyor diye biliyorum :D:D
En Bilimsel üye: Ottoman(Teknolojinin omurgası bu adam,duyumlara göre microsoftun yeni siosu olmaya adaymış) :D
En Tekrarcı üye: bur-ak konu silmeyi tekrar tekrar yaptığı için en tekrarcı odur :D
En Milliyetçi üye: En Milliyetçi Faşizme girer faşist anlayışta kimseyi göremiyorummm.
En Özgürlükçü üye: Furkan,AKıncı34 : Demokrasinin taşıyıcıları bu adamlar (Türklerin yetiştirdiği en demokrat adam bunlar moşe ciddiye alalım) :D
En Aykırı üye: Furkan,Hüdaverdi,Akıncı : Forumun kalbi bu üçlüde atıyor hiç teklemedi maşaAllah :D
En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın Karaca,Terennüm,Haarp,Mavera: Edebiyatınıza zeval gelmesin.
En Kendine güvenen Üye: Epivates
En Anlaşılamaz üye: Vardı kalmadı.
En Anlaşılır üye: Her anlatılanı anladığımız sürece herkes anlaşılırdır.Yani bizle alakalıdır.Ve o yüzden bazen herkes anlaşılır olur bazende hakikaten anlamayabiliriz.
En Yeteneğini yansıtan üye: Ottoman(teknoloji konusunda) Hüdaverdi(Gırgır konularda ve kuş beslemede),bur-ak(Konu Silmede) AKıncı34(En Akıncı) Furkan(Direniş Gücü) Mavera(Ters Köşe) Terennüm(Şahsına Münhasır Paylaşımlarda) Epivates(Fanatizmin Kurucusu :D) ....
|
|
|