Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-24-2012, 15:01   #38
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vallahi kardeş Ülkücülerle öğrencilik hayatımdan beri kavga ederim benzeteceksen başka benzetme yap. Konu sahibi benim ve sende konumun içeriğini tartışmak yere Zaman gazetesinin hayat hikayesini anlatıyorsun konu sahibi olarakda bunu kısa ve öz olarak ifade ettim . Ha olur belki ben anlayamamışımdır sen de bi zahmet ZAMAN gazetesinin E muhtıraya verdiği tepkiyle bana bu konunun içeriği ile alaka nasıl bir bağlantı kurdun anlatırsın bende ona göre sana hak veririm . Evet birisi bir ucuzluk yapıyor ama sanırım bu ben değilim .
zamanın hayat hikayesini anlatmıyorum..zamanın bu millet için neler yaptığını sadece bir manşetle vermek istedim..hani yazının başında soruyorsunya zamanın derdi nedir diye zamnın derdi kısaca budur diyorum..poyraz köyde çıkan silahları manşet yapmıştı birlerinin boru dediğ law silahlarını manşet yapmıştı..şimdide bu ülke üzerinden oynan oyunları haber yapıyor..irandan tırlarla silah gidiyor bu silahlar nereye gidiyor sence ezelcim..Türkiye sınırları içindeki konsolslukların ve diğer milletten insanların can güvenliği kime emanettir ezel? hani suriyede konsoloslukta bayrağımızı yakanlara tepki gösterip gereğini yapın diye surye yönetimine hep bir ağızdan seslenmedikmi.?iyide bu zaman gazetesinin derdimi diye sorarsan sana söyleyecek cevabım yok kardeşim sukut ederim..
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla