Konu
:
Zaman’ın Derdi Ne?
Tekil Mesaj gösterimi
01-24-2012, 19:00
#
5
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
Ammar
Nickli Üyeden Alıntı
o zaman neredeysek şimdi oradayız. ve siz hangi hakla bizi ergenekon savunucuları olarak gösteriyorsunuz. ben ergenekondan mı bahsettim. vakit ne zaman uygunsa o zaman dava açarız. sen zaman'a bak ! zamanı haklı çıkarmak için iftira atmayın. ben neden muhturaya konu olan kardeşlerimizi sahiplenmedi görmedi bile dedim ki öyledir. demokraside kendisi için hayat memat meselesi bide bahsetmesin değil mi ?
biz Allah sayesinde nefes alıyoruz. siz demokrasi ve zaman sayesinde alıyorsunuz. biz demokrat değiliz. ama siz demokratlığınızı ilan etmişsiniz çoktan.
size kim ergenekonu savunuyorsunuz diye yazdı? Türkiyenin zor zamanlarında neredeydiniz 27 nisanda neredeydiniz sesi çıkan iki yada üç gazete vardı bunların en başında olan gazete zaman gazetesidir diyorum aksini iddia eden varmı? şimdi çıkmış 27 nisancılara dava açıyorsunuz niye açıyorsun kardeşim bırak mahkemeyi kübraya Türkiye cumhuriyeti mahkemelerine demokrasiye inancın yoksa niye demokrasinin nimetlerinden yararlanıyorsun.Allah sayesinde nefes aldığımız doğru ama biri bıoğazına basıp balyozla tepenize inerken ne yaptınız ben onu soruyorum..tevekkülünüze birşey demiyorum tedbiriniz nerede.?? çıkmış aymaz aymaz yazıyorsunuz..
Terennüm
Açık Profil bilgileri
Terennüm nickli üyeye özel mesaj gönderin
Terennüm - Daha fazla Mesajını bul