Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-25-2012, 21:54   #125
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yahu eğitimden bahsediyorduk ben İmam Hatip dedim sen görmemezlikden gelip Milli Görüşe daldın ayrıca Erdoğanın Milli görüşü bırakması onun teşkilatçılık ve yöneticilik vasıflarında Milli Görüşün katkısınında olmadığını göstermez yani ben Erdoğan İmam Hatipten yetişti diyorum cemaat okullarına ihtiyaç yok diyorum İmam Hatipler açılsın yeni Erdoğanlar çıkar siz İmam Haitplerin açılması için çabalayın cemaat okullarınız için değil diyorum sen Milli Görüşe sıçrıyorsun kusura bakam benim senin gibi sıçrama kabiliyetim yok seni takip edemem
Sonra İsraile küfredersinde 10 milyonluk yahudiye diz çöktüremezsin diyorsun yani o zaman burdan şunumu anlamalıyız cemaat okulları ilerde holdingleşecek dünya sermayesini ele geçirecek İsrailde kendi yahudi cemaat okulları ile dünyaya diz çöktürdü filanmı demek istiyorsun ? Yahudiler sermayelerle ülkeleri kendine çekti sen bir cemaatsin holding değil .

imam hatipmi bu hale getirdi tayyip erdoğanı ?
çok başarılı bir öğrenci değildiki tayyip erdoğan...
istanbul imam hatipte ap ayrı teşkilatçılık vardı o dönem nereden biliyon dersen çok yakın akrabalarım tayyip erdoğandan 1 dönem altta okumuşlar orada...
mttb akıncılar gibi teşkilatçı abilerin ellerinde o hali aldılar...

imam hatipler değil teşkilatlar ve vakıflar güçlenmeli...
ki hükümette onu yapıyor...
her faaliyette görevi yada yapıtı bir vakfın eline bırakıyor...