Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-26-2012, 02:09   #2
Kullanıcı Adı
Ammar
Standart
Alıntı:
BENHUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Klasik cemaat eleştirisi yıllardır aynı eleştiriler.Kendileri bir baltaya sap olamadıkları için herkesin de aynı akıbeti tatmasını bekliyorlar sanırım.
Türkçe Olimpiyatlarını bir tarikat ayini falan mı sanıyorsunuz ki orada ki öğrenciler niye peçe takmamış çarşaf giymemiş diye eleştiriyorsunuz
İnsan da azıcık dürüstlük belirtisi olacak ki muhatap olarak alabilesin

Türkçe Olimpiyatlarının dini bir kimliği yok.O adım daha çok MİLLİDİR.Bu etkinliği DİNİ bir etkinlik olarak bugüne kadar sunan bir kimseye yetkiliye rastlamadım.
Ama aklı evvellerin cemaat adına yapılan her organizasyonu bir TARİKAT ayini gibi görmek istemesi kendi problemi.

Suya sabuna dokunmayan gazete veya cemaat algısı kişiliklerin kendi su ve sabun algısından ibarettir.
Evet doğrudur didişmeyi sevmez sansasyonu sevmez agresifliği sevmez radikalliği sevmez.
Bunlar eleştirilecek yönler değil bir duruşın ve yıllardır varolan bir tavırın neticesidir.

Kendi işine bakar,çok açık eleştiriler tacizler gelmedikçe de cevap vermez.

kendileri dışındaki islami kesimler hakında ne yazık ki bunları söyliyemeyiz.

ayrıca TOlar tarikat ayini olmaya bilir bir cemaat yapıyorsa islama uygun yapmakla mükeleftir. ki her insan da aynı zamanda mükkeleftir.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla