Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-26-2012, 13:35   #77
Kullanıcı Adı
Ammar
dedim ki :
Alıntı:
Ammar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Gaffar Okan Hizbullah'a Çok büyük darbeler vurmuştur doğrudur. onbinden fazla muslümanı tutukladı. onlarcası iskenceler de şehit oldu. binlercesi muebbet yedi.

PKK ile taşmalar adı üstünde çatışma karşılıklı olmasına rağmen bu çatışma ile ilgili tek PKK tutukladığını sorguladını göremeziniz. PKKlıların ona sevgisini buna bağlamak hiçte zor değil. 700'den fazla hizbullah mensubu öldürüldü hiç failleri yoktu ? Hizbullah dışında bu konuda hiç bir daha ve hüküm göremezsiniz.

Allah'a HAK'a havele ederek şu duayı yapıyoruz.

Allah herkesi sevdiği ile haşretsin...
Bunun üzerine dedin ki :
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o zaman gaffar okkanlarin sayisinin artmasi temennisiyle.. ona olan sevgim ve saygi dahada artti..

Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ammar dediklerini, beddularini ve hakaretlerini cidiye almiyorum.. benim gaffar okkani sevmem ve ona saygi göstermem beni baglar, eger gaffar okkanin yaptigi yanlislar varsada onu baglar!..
gaffar okkani yeterince iyi taniyorum, cenazesindede bulundum kendisi hemsehrim olur.. seveni kadar sevmeyenide oldugunu biliyorum cünkü yaptigi is geregi bazi mihraklarin hedefi olmusdu ve malesef o karanlik mihraklar tarafindanda öldürüldü!..
beylerbeyinin yazisina katiliyorum hizbullahin icine zamaninda cok adam sizdirildi ve Allah, din adina bir cok katliam yapildi tabiki simdilerde elini silahdan cekmis bir yapilanmanin üstüne gidilmesinide dogru bulmuyorum o acidan daha sapla, samani ayiramayan insanlarla fikir tartismasina girmeyecegim onlar fikir üretmek yerine beddua üretiyorlar cünkü aciz insanlardir..
onlar o alemlerün Rasülünü örnek alsaydilar kendilerine tas atan taiflilere bile beddua etmeyen, onlarin islahi icin dua eden bir sahyiyet oldugunu görecekdik..
ama birileri baska cemaatlere yüklenmeyi kendine vazife ederken, kendi cemaatlerine yönelik elestiriler ki ben bu konuda gaffar okkani sevdigim ve saydigim disinda birsey demedim(demek ki birilerinin cok gücüne gitti) yapilinca isi cirkeflige vuruyorlar..
alistigimiz sahneler o yüzden cokta mühim degil..
Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
Gaffar Okanı istediğin kadar sevebilirsin Allah haşrınızı beraber yapsın dedim kötü bir
şey demedim. yani... amin demeniz yeterliydi.

ancak sizi şuna davet etmem ki yine ediyorum. " Sana (gerekli) bilgi geldikten sonra artık kim bu konuda seninle tartışacak olursa de ki: “Gelin, oğullarımızı ve oğullarınızı, kadınlarımızı ve kadınlarınızı çağıralım. Biz de siz de toplanalım. Sonra gönülden dua edelim de, Allah’ın lanetini (aramızdan) yalan söyleyenlerin üstüne atalım. Âl-i İmrân(*) Sûresinin 61 "

ben Gafa okanın yatıptıklarını sadıktantan sonra şunu demendir "ona olan sevgim ve saygi dahada artti.." bunu dediğine göre o kadar insan hak etmiştir hak ettiyse demekki atılan iftiraları gerçek görüyorsunuz bun için SİZİ tekrar Mubahaleye davet ediyorum !

Doğru ve Dürüstlerdenseniz BUYURUN Kuran-ı hakim ve şahit kılalım. yalancıları lanetliyelim. bu ben olur sen olur gafar olur Blur olur fark etmez YALANCIları Lanetlicez yok yokum diyorsanız susun o zaman ! kininiz sizi küpürtmesin !

Konu Ammar tarafından (01-26-2012 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir..
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla