01-26-2012, 19:13
|
|
|
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı
bak bayraklara bak...
hadi diyelim ki yedim bayraklarını onları nemalanan zihniyet attı o cenazelerin üstüne...
senin sınırda ne işin var arkadaş ?
benim ordum bakıyor sınırda birileri var...
aaaaa dur bi sorayım bakayım ne yapacaklar mı diyecekti ?
vurdu , vurdu sınırda ne yapıyorsun kardeşim.. ondan sonra vay efendim devlet bize düşman vay efendim kürtler zulüm görüyorda bilmem ne...
geçiniz.
|
adamlar sınırda yaşıyorlar önce bunu kabullenin ki kaçakçılarsa ordu ile işbirliğine gidip yıllarca kaçakçılık yaptıkları aşikar. komutana kaçak sigara getirdikleri bile söyleniyor.
adamların evi barkı köyü orada. tarım yaptırmıyorsun hayvancılık yaptırmıyorsun fabrika kurulmuyor terör var. eee zıkkımmı yesin ne yesin millet ?
adamın köyünü çevresini yasaklı bölge ilan et adeta işgal et sonrada çık git la burdan de çıkmazsa tepesine bomba yağdır öldür.
kaçakçılık mahkemede görülecek bir suçtur hapise atarsın . ula hem apoyu imralıda besle köylünün üzerine bomba yağdır bunun neresini savunuyorsun ayıptır .
o zaman galata köprüsünün altındaki kaçak sigara satanlarıda kurşuna dizelim ?
adamlardan özür bile dilemediler katilleri dahi ortaya çıkmadı istihbaratı kim verdi bunu ortaya çıkartmak zor mu ? emri kim verdi bunu ortaya çıkartmak zor mu ?
bu kadarmı karışık silahlı kuvvetler . yoksa hükümet silahlı kuvvetler üzerinde muktedir değil mi ?
sen git filistinli çocuklar için ağla zırla ülkende öldürülen köylü çocukları görmezden gel ceylanı uğuru görmezden gel iran sınırında öldürülen köylü çocuklarını görmezden gel.
iki yüzlülüktür yavşaklıktır başka açıklaması yok . gazzede öldürülenler çocukta bunlar uzaylımı ?
buram buram samimiyetsizlik . birilerinin bu duruma one minute demesi lazım .
|
|
|