Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-27-2012, 19:47   #165
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamam cemaat yanlış gazete yanlış bunu kabul ettim ..Eyvallah.
Peki iran sizce masum mu? iranı neden böyle kutsallaştırıp haşa ilahi bir devlet olarak görüp asla söz ettirmezsiniz?
İran şia sunni ayrımına ne demeli...Şialığı baz alarak yaklaşımlarına ne demeli..
Bir yazı bırakacağım ama kimse okumayacak biliyorum;) diyeceğim o ki az araştırın bir iranı ve politikalarını...

He ezelciğim sana söyleyeceğim şudur ki her ne ise söylemeyeceğim altından kalkamazsın gerek yok ;)
İranın şia sunni ayrımı şialığı baz alarak yaklaşımları yüzyıllardır aynı bu yüzden İran dün iyiken bu gün niye kötü oldu diye soruluyor zaten konuda . Bazı zihniyet Zaman ne yapsa savunuyor bu bilinen bir durum zaten. İranı savunsa İranı savunur İrana saldırsa İrana saldırır bu benim şahsin görüşüm değil AK Parti karşıtları ve AK Parti içinde bile yaygın olan bir görüş ...
İranı poltikaları ve Suriyedeki nusayriler ve onların Suriyenin başına kimler tarafından hangi amaçla getirildiğini ben ve forumdaki bir çok kişi biliyordur zaten bu konuda bu sorgulanmıyor bunu anlamak lazım . Ezelcim demenede bir eleştiri getirecektimde susmak daha iyi ..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla