Alıntı:
sen bu söylediklerine inanıyorsan şimdiki oy verdiğin partide yanlış yazdığın gibi bir parti yok çünkü en yakını o mu dersen düşünüyorum oda değil
|
cidden cok derin bir yorum...
tek sorun bir anlam cikmiyor...
Alıntı:
tuturmuşsun bir müslümanlık müslümanlık için ne yaptınız kardeşiz kardeşiz kardeşizde laflada olmuyorki abd istesin malatyaya füze abd istesin suriyeye gider abd istesin bilmem ne bumu senin müslümanlık anlayışın
|
fuze kalkanina karsiyim,arap baharini destekliyorum...
Alıntı:
ben biliyorum şimdi diyeceğini geçmiş dönemdede şöyle olmuştu suriyeyle şu olmuştu abd nin önünde boynumuz eğikti elimiz bağlıydı keşke yine öyle olsakta başımız dik olsa varsın elimiz bağlı olsun sizin en iyi yaptığınız şey reklam sanki 100 senedir pkk ya operasyon yapılmıyormuş gibi operasyon reklamları 12 senedir girilmeyen kazan vadisi bilmem ne 10 senedirde sen varsın o nasıl oluyo önemli olan 2 sene demi onlar gitti oslolara abi yapmayın demeye müslümanlık bunlarsa arkadaş yok ben müslüman değilim
|
pkkya 100 sene daha operasyon yapsan degisen hic bisey olmaz...
daha fazla asker ölur daha fazla pkkli ölür...
kaos surer...
hulumetin kurt acilimini cok eksik buluyorum
Alıntı:
bireysel özgürlük dediğin şey kısacası paradır paran olduğu kadar gücün olduğu kadar özgürsündür onun maşallahı var türkiyede artık onu hallettiniz bi tamam paramız var ama huzurumuz yok parayla saadet olurmu
|
vah canim kapitalizmin carkina takilmis bu da...
para ozgurlugu satin alamaz...
hallettiniz derken akparti para verdi artik ozguruz demeye getiriyorsun galiba