Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-28-2012, 14:08   #839
Kullanıcı Adı
st92195
Alıntı:
kübra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu sorulara içten ve doğru cevap verelim maksat birbirimizi daha iyi tanımak

1-Saat kaç ? 11:53
2-İsim? Balkiye
3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 27-Balık
4-Dövmen varmı ? Hayır
5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Evet
6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? Hiçbiri kola içmem daha çok ayran ya da meyvesuyu
8-Tercih ettiğin rakam ? 2
9-Sevdiğin müzik türü? genellikle slow şarkılar fakat Türk sanat ve halk müziğinide çok sverim
10-En sevdiğin çiçek ? kırmızı gül
11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? genellikle futbol sohbetlerini sevmem
12-Sevdiğin renkler? kırmızı, siyah, füme
13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Allah bana o sabrı verirse bu hırsla başarılı
14-Aşık mısın? evet
15-Ailenle misin, tek mi? ailemleyim geniş bir ailem var
16-Tuttuğun takım ? galatasaray fakat hiç fanatik değilimdir futbolla pek ilgilenmem
17-OLmazsa olmazın ? hırs, istek
18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? canlarım benim döndü, çilem, dilek
19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? meslek lisesi yerine düz liseye gidip üniversiteye gitmek isterdim iyi bir işim olması için
20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? iş
21-En nefret ettiğin hareket? ikiyüzlülük. yüzüne farklı arkandan farklı konuşulup davranılması
22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? başka biri olmak istemezdim ama hep çocuk kalmak isterdim sorumluluk yok iş yok sadece oyun. dünyadaki en masumlar çocuklar
23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Allah çok büyük ve birgün yaptığın haksızlıkları senden mislisiyle çıkaracak, çıkarmaya başladı ama sen bunu göremeyecek kadar imansızsın
24-Takma adın ? yok
25-En sevdiğin spor? voleybol
26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? utangacım ama yerine ve sinirime göre çok açıksözlüyüm yeter ki isteyeyim
27-Konuştuğun diller? yabancı dil bilmiyorum çok da ilgilenmiyorum güzel ülkemde güzel bir dilim var zaten
28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Allah çok büyük, herşeyi görüp biliyor
29-İş , Okul?
aöf işletme 2.sınıf öğrencisiyim. 1 aydır çalışmıyorum çok saçma bir nedenden dolayı işten çıkarıldım. Adalet Bakanlığının infaz koruma memuru alımı için başvurdum kısmetse hafta sonu mülakatı var İnşallah olur dua ediyorum
st92195 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla