Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-29-2012, 23:49   #8
Kullanıcı Adı
cartman
Alıntı:
Ammar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

gizlilede beni ilgilendirmiyor zamanında asimilasyonlar iskenceler yasaklar yaşatılmasıdı. madem o kadar biliği seviyordunuz seviyorlardı yapmasalardı olmasıdı bunlar. yine diyorum benim için ülkelerina dları hiç önemli değil hele ki birileri abilik adı altında başkasını eziyorsa hiç birlikten bahsetmesin.

şimdi bu saydıkların olunca herşey verilmiş mi oluyor o zaman sana şunu derim hangi devletin gık çıkarmayan vatandaşı olsam aynı haklarım olacak buna tüylerinizi diken eden kürdistan dahil.

sen çekezsin hakkını aramıyorsun beni ne ilgilendirir ben hakımı istiyorum !!!!

aklımda ne varsa dilimde o var ben ümmetiçiyim onun için bir ırkına abilik adı altında kardeşiniz vaya abisini ezmesine tahamul edemem.

tüm haklarını saydın peki şunu diye bilir misin ?

ben çekezce konuştuğum için iskence gördüm sürüldüm öldürüldüm zülüm gördüm.

ayrıca sen kaç defa çerkezce kasetlerini gece karanlığında çıkarıp getirip dinledin sabah şafağında gidip yerin dibinde sakladın.

dille söylemek çok kolay...

yine söylüyorum benim için Türkiuye ne ise Kürdistanda odur Türkiye ırkı adı altında nasıl bir devleti tasvip etmiyorsam kürdistan adı altında bir devletide tasvip etmem. ben şahsım adına kürdlerin yaşadığı bölgeye Kürdistan diyorum isteyen fıtırsın isteyen takla atsın isteyende eyvallah desin.

KÜRDLERİN YOĞUN OLARAK YAŞADIĞI VE VATANLARI ( mal mülkleirnin olduğu toprak parçası ) OLAN BÖLGE KÜRDİSTANDIR !!

"o kadar"

bu arada doğru ben sizin gibi Türkiye Ümmeti değil İslam ümmetiyim. onun için Kürtlerin hakkıda en az Türklerin kadar olmalı.

bizim ülkenin adını da değiştirsek senin içinde saklı kürdistan aşkını dizginleyemiyecektir..pardon ümmet aşkını diyecektim =))
Güzel kardeşim bize neyi ispatlamak istiyorsun ? bir hak vardıda ben mi vermedim ?
Benim senin savundugun degerler ile hic bir problemim yok ama sunu sana gostermek istiyorum her actıgın konu da alakalı alakasız bize kürdistan kürt haklarını gözümüze sokmaya calısmanın ne faydası var ? Pozantı cezaevi haberinde ki alıntı senin kürdistan komuoyuna yapılmıs cagrı baska yer olsa ben senin duyarlı olmayacagın kanısına varıyorum..Bugun kimse kürtlere eziyet edilmedi ayrımcılık yapılmadı diyor mu ki sen bize hala devletci diktatör yaftasını yapıstırıyorsun..Senin onceden beri aynı hislerle yazdıgını dusundugum ıcın soyluyorum .
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla