Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2012, 17:11   #67
Kullanıcı Adı
cartman
Alıntı:
Ammar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sizin bilinç altınız bu türkten türkiye den başkası konuşulamaz. ne yazık boşuına kürt değil türk sorunu var diye boşuna dememişler.

sana yine diyim benim için hangi devlet oldu önemli değil islami mi değil mi ? o önemli. evet biliyorum ümmetiçi olmamınızın kürdistanda kaldığını çünkü sizin zihniyetinze göre türkçe ve türkten başkassını söyleyen insan bile sayılmıyordum bölücü terör ayrılıcı vs... yani dediğine katılıyorum. Ama Allaha çok şükür ki sınırları bahane edip kardeşlerimize yapılanları es geçip devletim ( laik rejim) sağolsun demiyorum. evet yine diyorum kürtçüler ile aranızda bir fark yok. siz ne kadar türki yaklaşıyorsanız onlard ao kadar kürdi yaklaşıyor ! bilmem anlatabildim mi ? senin türkiliğini eleştiriyorsan kürdiliğide eleştiriyorum. ama türkiye vard diye kürdistanı yok sayacak halim yok mesela ben ırak kürdistanını seven bi insan değilim neden çünkü ümmetiçiyim çünkü onunda tükiyeden bir farkı yok onlarında anlayışı rejimleri aynı benim kıstasım sınırlar değildir. !!!!!!

eğer özgürlük yok yaşam yok doktor yok öğretmen oluyorsunuz daha ne istiyorsunuz derseniz bunun üzeriden giderseniz o zaman bu her delete olur neden bir devlete bağlı kalayım değil mi ?
Sen bildiğini okuyorsun karşıdaki insanın ne demek istediğini bile dinlemiyorsun. Ezbere Konuştuğun şeylerde aynı fark yok kendin dışındakileri türkcü yapmışın birde kürtcülerle aynısın yaftasını yapıştırmışın olay bitmiş ..
Sana ne anlatıyorum yine dönüp dolaşıp benim bilinç altıma girip kendi hayal alemindeki fikirleri dökmüşün..Dolu kaba birşey konmaz kardeşim anlamak istemiyorsun ne olur kafandaki profil yerine sana verilen cevaba göre bir yorum yapmayı dene..

cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla