AK Gençliğin Buluşma Noktası
Genel Bilgiler Bilgisayar ve internetle ilgili genel bilgi ve sorunlarımızı burada paylaşıyoruz.

Seçenekler

Alt 02-24-2008, 01:16   #1
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Standart Görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı..[Resimli Anlatım!]
Merhabalar yine ben

İnternette bu sorunla karşılanşanları çok görüyorum bilgisayarlarına format attıktan sonra böle bazı sorunlar oluşabiliyor örneğin
ctrl+alt+del dediğimiz'de hata veriyor ve diyorki "Görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı" diyor sorunun hemen çözümünü yazayım sizlere..

4 Yöntem sunuyorum sizlere istediğinizi yapın..

"Görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı"

hata ibaresiyle karşılaşıyorsanız aşağıdaki 3 yöntemi uygulayın

Yöntem 1 : Başlat -> Çalıştır -> regedit

yazarak sistem kayıt defterine giriş yaptıktan sonra DisableTaskMgr olarak aratıp çıkan sonuçları silin

Yöntem 2 : Başlat -> Çalıştır

kısmına aşağıdaki komutu kopyalayıp Tamam deyin.
Alıntı:
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f
Yöntem 3 : Aşağıdaki linkten reg dosyasını indirin ve çift tıklayarak çalıştırın

http://windowsxp.mvps.org/reg/EnableTM.reg

Yöntem 4 : Başlat > Çalıştır > gpedit.msc yazın ENTER açılan pencerede kırmızı işaretlediğim yolu takip edin..

Rıdvan DÖNMEZ..

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-24-2008, 01:35   #2
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart Görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı..[Resimli Anlatım!]
Teknolojiden çok anlamayan şu fakirin bir meselesini çözdün gece gece. Allah razı olsun. +
Alt 02-24-2008, 01:38   #3
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Teknolojiden çok anlamayan şu fakirin bir meselesini çözdün gece gece. Allah razı olsun. +
Allah cümlemizden razı olsun kardeşim bilgisayar konusunda sorunları olanlara elimden geldiğince yardım ediyorum ne güzel sorunun halledebildiysem..
Hangi yöntem ile çözdüğünüde yazsaydın keşke diğer sorunu olan arkadaşlarde ilk ondan başlar

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil