![]() |
#1 | |
![]() Merhabalar yine ben
![]() İnternette bu sorunla karşılanşanları çok görüyorum bilgisayarlarına format attıktan sonra böle bazı sorunlar oluşabiliyor örneğin ctrl+alt+del dediğimiz'de hata veriyor ve diyorki "Görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı" diyor sorunun hemen çözümünü yazayım sizlere.. 4 Yöntem sunuyorum sizlere istediğinizi yapın.. "Görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı" hata ibaresiyle karşılaşıyorsanız aşağıdaki 3 yöntemi uygulayın Yöntem 1 : Başlat -> Çalıştır -> regedit yazarak sistem kayıt defterine giriş yaptıktan sonra DisableTaskMgr olarak aratıp çıkan sonuçları silin Yöntem 2 : Başlat -> Çalıştır kısmına aşağıdaki komutu kopyalayıp Tamam deyin. Alıntı:
http://windowsxp.mvps.org/reg/EnableTM.reg Yöntem 4 : Başlat > Çalıştır > gpedit.msc yazın ENTER açılan pencerede kırmızı işaretlediğim yolu takip edin.. ![]() Rıdvan DÖNMEZ..
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Teknolojiden çok anlamayan şu fakirin bir meselesini çözdün gece gece. Allah razı olsun. +
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Hangi yöntem ile çözdüğünüde yazsaydın keşke diğer sorunu olan arkadaşlarde ilk ondan başlar ![]() |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|