![]() |
#1 |
![]() Sultangazi ilçesinde bazı oy pusulalarının çöplerde bulunduğunu iddia eden Cumhuriyet Halk Partililer, İlçe Seçim Kurulu önüne toplandı. Seçim Kurulu'na itiraz eden partililer uzun süre geleceği söylenen Kemal Kılıçdaroğlu'nu bekledi. Kılıçdaroğlu ise partililerin gece yarısına kadar beklemesine rağmen gelmedi.
Sultangazi'de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) taraftarları, 29 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla İlçe Seçim Kurulu önünde toplandı. AK Parti aleyhine uzun süre slogan atan partilliler, çöp konteynırlarında bulduklarını ileri sürdükleri oy pusulalarını Seçim Kurulu'na getirdi. Seçim Kurulu'na itirazda bulunduklarını belirten CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ercan Karabayır, "Buradaki hakim yorgun olduğunu söylüyor. Olay 7 oyun iptal edilmesi olayı değil. Hak arama olayıdır. Biz usulsüzlüğün üzerine gidiyoruz. Buradaki arkadaşlarımız da haklarını almadan gitmez" dedi. CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaoğlu'nun da Sultangazi'ye geleceğini belirten CHP'liler, uzun süre Seçim Kurulu önünden ayrılmadı. Partililerin gece yarısına kadar beklemesine rağmen Kılıçdaroğlu Sultangazi'ye gelmedi. Miliyyetçi Hareket Partisi ve Saadet Partisi taraftarları da Seçim Kurulu önünde toplanarak seçim sonuçlarına itiraz etti. Polis, Seçim Kurulu önünde geniş güvenlik önlemi aldı. (CİHAN)</SPAN> Bu chp mhp sp ve dtp nin hazımsızlıkları hala geçmemiş her ilçe de itiraz
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ah ercan karabayır ah...senin yerinde olsam uzun süre ortadan yok olurum...
eş dost aile herkesi rezil ettin...ve niçin ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Dün gece gece yarısına kadar bende ordaydım dtp chp el ele diye sloganlar havada uçuşuyodu , aradai büyü fark' a rağmen itiraz edip daha da alçalttı kendini karabayır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() % 30 fark var arada. Neyin usulsüzlüğünden bahsediyorlar. Sindiremiyorlar yenilgiyi. pazartesi günü itiraz etmişlerdi, oy pusulalarıda şu an hamza yerlikaya'da, tekrar sayılacak.
Ankara'da da aynı yalanı buldular. Neymiş efendim, pusulaları yakmışlar. Belkide bilerek yaktılar. Sırf AK Parti'nin üzerine gelmek için. Bunlardan herşey beklenir... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() yazık üzülüyorum...
kendi çizgisinden çıkıp chp kanadına geçti bu en büyük rezillik.. bide kaybetti....rezilliğini devam ettiriyor... aslında üzülüyorum... bide chp dtp el ele dediyse tamam tam olmuş.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Dtp liler nedense chp ile kanka oldular , görüsün işte chp ye oy verenler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Dtp alıcağını idda etmiyorki amaç sorun çıkarmak , kötülemek
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() hmm.. o zaman Allah sorunsuz bitirsin şu seçimi..
az bi oran yokki aralarında...sadece kendilerini küçük düşürüyorlar... hele karabayır.....Allahım bi insan bu kadar kendini rezil edebilir... kendini istemeyen...ailesinin nerdeyse yaşama hakkını elinden almak isteyen bir partiden aday oldu... bu yetmiyormuş gibi ortada boy boy resmini astı... bunuda geçtim dtp chp el ele sloganı atmış... hadi bunu geçtim halen ısrar ediyor... yok yok bu adama valla üzülüyorum.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|