Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |
Anketimiz: Kendinize kimi örnek alıyorsunuz? | |||
Manevi bir şahsiyeti |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 69.23% |
Siyasi bir lideri |
2 | 15.38% |
Aileden bir bireyi |
1 | 7.69% |
Bir düşünürü |
0 | 0% |
Bir yazarı |
1 | 7.69% |
Katılımcı sayısı: 13. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() Kendinize kimi örnek alıyorsunuz?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Öncelikle bir müslümanın örnek alacağı ilk şahsiyet Hz.Peygamberimiz Muhammet Mustafa (s.a.v) olmalıdır ...
Toplumumuzda örnek şahsiyet yokluğunun çok açık bir şekilde hissedildiği bu vakitte , kendime örnek bir yazarı örnek almaya gayret içindeyim , hayatımın en ince çizgisine dahi tesir eden ve beni çerçeveleyen bir yazar... Aslında, anket biraz sanki genel olmuş, her farklı noktanın en derin Üstad'ını bulmaya çalışıyoruz... Yerine göre, bir noktada manevi bir şahsiyet yerine göre bir siyasi şahsiyet... ...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() hiç düşünmedim ama galiba
manevi bi şahsiyeti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hz.Muhammed s.a.s efendimiz ve Sn: M.Fethullah GÜLEN hocamız...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İnsanlığa Örnek gönderilmiş Hz.Muhammed Mustafa S.A.V Efendimizi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Canların cananı sevgili peygamberimiz Muhammed (s.a.v)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bilinçli olarak; Manevi şahsiyetleri ve düşünürleri...(Ne kadar yapabiliyorum tartışılır.)
Bilinçsiz olarak; Babamı...(: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() iki cihan güneşi Efendimiz s.a.s
![]() ![]() Efendimizin(s.a.s)ona "babasının annesi"diye seslendiği kalbinin bir parçası olan hz.Fatıma anamızı ![]() cesaretiyle hz.Hamzayı edebiyle hz.Osmanı iman bakımından sahabelerden üstün olan Hz.Ebubekiri ...... Filistindeki çeçenistadaki pakistandaki lübnandaki....mücahid ve mücahide kardeşlerimi ![]() ilmiyle de hayran oldugum dedemi ![]() dedeminde sevdiği birlikte hacca gittiği canım hocamı Necmeddin Erbakanı anneliğini örnek alacağım canım annemi ![]() unuttugum var mı acab ![]() ![]() Konu mesafe tarafından (06-07-2009 Saat 04:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() aslında hiç biri şıkkı eklenmeliydi bence....çünki gönlüm peygamberimi örnek almak istiyor..ama almıyoruz alamıyoruz..bir çoğumuz diyecektirki ben alıyorum diyecek..ama yüz binlerde bir insan alıyordur..almak isteyen çok insanımız var..ama alan yok denecek kadar az..ben peygamberimi örnek alıyorum diyenlerimizin bir çoğunun yaşantısı peygamber efendimizinkine uygunmu..? malesef. keşke o yaşantıyı kendimize uygulayabilsek..diğer şıklarda hiç ilgimi çekmiyor doğrusu...erbakanı örnek alsam ne olcek..çalışma yok..yan gelip yatıyor...ya çok sevdiğim başbakanım..bir eli yağda bir eli balda misali..ben türbanlı imam hatiplimi okutamadıysam neyi örnek alacağım..ama lider olarak seviyorum..ailemden örnek alabileceğim,annem vardı oda rahmetli oldu..babam sayarım severim ama bana örnek olabilecek kapasitede değil.. bu şıkların hiç biri uymuyor bana..ben peygamberimi örnek almak istiyorum..o nun ayağının tozu kadar örnek alabilsek,kurtuluşa ermiş oluruz..
allah doğruyu hakkı örnek alanlardan eylesin cümlemizide..hiç bir şıkkı işaretlemedim..örnek almak başka....! örnek almeyı istemek başka......! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|