AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-15-2010, 15:51   #1
Kullanıcı Adı
aslan1276
Standart Kibariye Erdoğan'ı Öve Öve Bitiremedi
15 Mart 2010 14:00

Başbakan Erdoğan'ın Roman buluşmasında sahneye çıkan ünlü Roman sanatçı Kibariye, Erdoğan'a iltifatlar yağdırdı. Şarkı söylerken yanına geldiği Erdoğan'a sarılan ve elini tutup şarkı söyleyen Kibariye dün yağdırdığı övgülere bugün de devam etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dün Roman vatandaşlarla buluştu. Romanları coşturan konuşmasının ardından sahneye Romanların ünlü ses sanatçı Kibariye'nin çıkacağını da anons etti.

Konserine başlayan Kibariye daha sonra yanı geldiği Erdoğan’la bir süre sohbet edip, yanı başında şarkı söyledi. Kibariye daha sonra yerine geçtikten sonra Erdoğan'a dönüp “Çok yakışıklı bir adamsın. Çok güzel bir adamsın. Çok güzel konuşuyorsun. Helali hoş olsun. Üstüne tanımam anacım” dedi.
Kibariye'nin bu iltifatına gülerek karşılık veren Erdoğan, bir süre salonda konseri izledi.

Bugün ise NTV’ye telefonla bağlanan sanatçı Kibariye, Başbakan Erdoğan’a övgüler yağdrımaya devam etti.

"GÖNLÜMÜZÜ ALDI"

Erdoğan için, “Allah razı olsun. Gerçekten güzel adam… İnsan adam. Adam gibi adam, Başbakan… Hakikaten önemli bir adam. Allah için. Daha ne yapmalı? Yapacağını yaptı zaten. Ev alıyor, kolluyor. Bize "Çingene" deniliyordu, küçük görülüyorduk. Ben bunları yıllarca söylemiştim. Ama O kadar güzel savunmalar yaptı ki, o kadar güzel kelimeler etti ki, bilmiyorum bunların üzerine ne söylenebilir.” diyen Kibariye, Oğuz Haksever'in "Erdoğan gönlünüzü fena halde almış" sözüne "aldı" diye cevap verdi.
"ROMANLARI KOLLAYAN İLK BAŞKAKANIMIZ"

Ünlü sanatçı aralarında geçen diyalogla ilgili olarak ise şunları söyledi: “Yanına gidip ‘İstediğiniz bir şarkı var mı?’ diye sordum. Onun dışında bir şeyler konuştuk ama onları söylemem"
Kibariye telefonu kapatırken Erdoğan için sarf ettiği övgü dolu sözleri tekrarlayarak şunları söyledi: Ama gerçekten, gerçekten çok kral bir adam ya. Allah için. Başbakanımız... Allah razı olsun. Allah kalbine göre versin. Romanlarımızı kollayan ilk kez Başbakanımız. Çok büyüklük yaptı. Çok güzellik yaptı. Çok güzel savundu. Allah razı olsun her şey istediği gibi olsun...
Haber 7

Konu CeVHeR tarafından (03-15-2010 Saat 16:21 ) değiştirilmiştir..
aslan1276 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-15-2010, 22:20   #2
Kullanıcı Adı
bedırın aslanı
buraya bırtane konu ıle alakalı resım ekleyebılırmıyız sayın yonetım ızın var mı acaba?
bedırın aslanı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-15-2010, 22:23   #3
Kullanıcı Adı
Şuayip
Alıntı:
bedırın aslanı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
buraya bırtane konu ıle alakalı resım ekleyebılırmıyız sayın yonetım ızın var mı acaba?
Konu ile alakalı olacaksa neden olmasın.
Şuayip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-15-2010, 22:29   #4
Kullanıcı Adı
bedırın aslanı
yonetıcı bır kardesımızden cevap gelsın oyle koyalım ınsallah.. konu ıle alakalı tabıkıde merak etmeyın
Alt 03-15-2010, 22:33   #5
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Resim zaten vardı ben kaldırdım. Koyacağınız resminde nasıl ve hangi resim olduğunu tamin edebiliyorum ama koy içinde kalmasın...
Alt 03-16-2010, 00:46   #6
Kullanıcı Adı
bedırın aslanı
yok tamam vazgectım nusret kardesım bnce zaten cokda gereklı bısey degıl sız kaldırdıysanız eger zorlamanın manası yok..

zaten gereksız bır tartısma olur kusuruma bakmayın..

dusunmden yazılan bır yorum olmus..
Alt 03-16-2010, 00:58   #7
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Estağfurullah ne kusuru ama sanırım aynı resimden bahsediyoruz ve gerçekten gereksiz bir tartışma olur.
Ki zaten resim, hareket halindeyken çekilen artniyetli bir resim gibi geldi bana... ;)
Alt 03-16-2010, 00:59   #8
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Şunuda belirtmeliyimki konuyu açan arkadaş resim dolayısıyla uzaklaştırma almadı, konuya yaptığı çirkin ve yakışıksız yorumundan dolayı uzaklaştırıldı... ( 1 hafta )
Alt 03-16-2010, 07:50   #9
Kullanıcı Adı
ÇeneSuyuÇorba
Tayyip Erdoğan'ı övenlere bak. Biri Nihat Doğan, biri Balık Ayhan nam isimli darbukacı Ayhan ne açılım ama.
Alt 03-16-2010, 07:57   #10
Kullanıcı Adı
İntifada
Sen git önce ilk sanatçılarla buluşulduğunda kimler gelmiş ona bi bak
Sonra onların açıklamalarını bir oku.
Sizin dennis baykılı klibinde oynatmayacak insanlar o gün davetteydi.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)