![]() |
#1 |
![]() Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce:
“Benim için de dua et..” deyiveriyorum ve babamın cevabıyla sarsılıyorum: ”Kendisi nerede, derse, ne diyeyim..?”
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kendisi nerede diye soran dua yada namaz galiba yazıdaki eleman bunları yapmıyo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Simdi anladim, tesekkürler
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Babası incitmeden senin namaz kılıp dua etmen için bir engelmi var demiyorda böyle bir nükte yapıyor. Dedem bana yapardı önceleri kendisi camiden gelince beni bilgisayar başında yada sokakta falan görürse gelir Allah kabul etsin efendi der sonra devam ederi yapacağı şeylere |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() evet bazen bizede takılan arkadaşlarımız olurdu.Allah kabul etsin diye bizde Allah sizede nasip etsin diye mukabelede bulunurduk
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ben hâlâ mantıklı bulmadım
![]() Sonuçta herkese benim için dua etmesini söylerim ![]() bu herkese söyleneck bir söz değildir ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Vallahi kesinlikle yarıyor timurtaş hoca diyor ya milletimizin mayasında utanma var diye.
Belki gelse sokakta tutsa çabuk git namazını kıl veya başka sert bir söz söylese ters etki yapabilirdi ama böylesi çok hoş oluyor. Tavsiye ederim Konu NûN tarafından (09-12-2010 Saat 10:00 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Alıntı düzenlenmiştir. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() insani metafizik gerilime itecek güzel bi söz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|