![]() |
#1 |
![]() Bir benzin istasyonunda arabasina benzin doldurmakta olan...
bir bayanin yanina gelen birisi boyaci oldugunu söyleyerek, hizmet amaciyla kibarca kartini sunuyor. Karti aldiktan sonra arabasina biniyor bayan. Adam da, baskasinin kullandigi bir arabaya giriyor. Bayan, istasyondan çikmaya hazirlanirken,... arkadaki arab...anin da ayni anda istasyondan çiktigini ve kendisini takip ettigini farkediyor. Tam aninda da bir basdönmesi ve zor nefes almakta oldugunu hissediyor bayan. Camı açmak isterken, adamın verdigi kartı alan elinden tuhaf bir koku alıyor. Arkadakilerin de nerdeyse kendi arabasina yapisircasina yaklastiklarini görüyör. Kaybedecek zaman olmadigini düsünerek basiyor gaza, o hızla giderken ilk gelen park yerine daliveriyor. Sert bir frenle durduruyor arabayi, ayni anda da kisa aralarla bastigi klaksonla imdat isareti verircesine durmadan velvele saçiyor ortaliga. Baskalarinin da bulundugu park yerine gelen ikinci araba var hiziyla çikis yönünü alarak uzaklasip gidiyor. Adamlardan böylece kurtulan bayan, uzun bir süre sonra kendine gelebiliyor ve normal nefes almaya basliyor ancak. Bayani böyle çok ciddi bir duruma sokan bir maddenin karta sürülmüs oldugu anlasiliyor. Adı, BURUNDANGA olan bu uyusturucu madde, bir kisinin üstündekileri çalmak veya baska kötülükler yapmak için kullaniliyor. Basit bir kart üzerine kolayca sürülebilen bu uyusturucu, cinsel taciz amaçli kullanilan uyusturucuya nazaran dört defa daha tehlikleli. Yolda, disarda tanimadiginiz birisinden ve hele yalnizken asla böyle bir kart almayin sakin. Ikametgâhlara kadar gelerek hizmet sunanlarinda kullandıgı bir yöntem bu. Uyanik olun . Yeni teknolojinin yararli hizmetlerini kullanarak, bu bilgileri çok genis bir dagıtımla çevrenize duyurabilme çabaniz için tesekkürler... Emniyet Genel Md. www.egm.gov.tr
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İnanılmaz bir olay,inanılmaz bir yöntem.Bu akıllarını hayırlı işlere verseler olmaz sanki.
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Paylaşım için teşekkürler...
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Her geçen gün yeni yeni sahtekarlıklar ortaya çıkıyor..
Hırsızlık ve dahi bir çok gayri meşru iş için bu kadar çaba sarfetmeye, bu kadar risk almaya değer mi..! Allah hayretsin sonumuzu.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yahu böyle alçaklıklara çalıştırdıkları kadar kafalarını normal işlere çalıştırsalar zaten zengin olur bunlar
![]() Ne kafa var bunlarda yahu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bu tür olaylar insanlara olan güven duygusunu köreltiyor..nerden nereye....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Öyle bir devire geldik ki güven duygusu git gide azalmakta...
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() kardes yanlis anlamazsan bu tür haber ve söylentilerin uydurma oldugunu söylemek isterim..
o üstteki alintinin, alttaki alintiyla kesinlikle alakasi yok siteye girdim arattim, bulamadim zaten yazinin seklinden de bu yaziyi emniyetin yazmadigida belli.. tabiki böyle olaylar oluyor ancak bu tür söylenti ve alintilarla millete korku saliniyor yok sinemada zehirli igne cikiyor, yok kacilirip böbrekleri caliniyor tarzinda haberlere hic itibar etmedim ve nedense bu tür alintilarda hep daha cok kisiye yayin diye telkinde bulunulur.. kendi adima tedbiri elden birakmamakla beraber, bu tür efsanelere itibar etmiyorum! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Rabbim yardımcımız olsun.
Yaralı bilgi Allah razı olsun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |