AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-01-2010, 21:40   #1
Kullanıcı Adı
Seyyah
Standart Erdoğan, Ahmedinejad ve Cameron ile Görüştü.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail`in Gazze`ye yardım götüren gemilere saldırısıyla ilgili İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad ve İngiltere Başbakanı David Cameron ile telefonla görüştü.

Başbakanlık Basın Merkezi`nden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Erdoğan, İsrail saldırısıyla ilgili son gelişmeleri İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad ile paylaştı.

Açıklamaya göre, Erdoğan bugün saat 18.00`de de Cameron ile telefonla bir görüşme yaptı.

Gazze`ye insani yardım götüren gemilere yönelik İsrail saldırısının ele alındığı görüşmede Başbakan Erdoğan`ın, İngiltere Başbakanı Cameron`a, 32 ayrı ülke vatandaşının katıldığı yardım girişimi ve İsrail saldırısıyla ilgili son gelişmeleri paylaştığı kaydedildi. Açıklama şöyle:

``Başbakan Erdoğan, İsrail`in bu tür hukuk-dışı davranışlarının artık daha fazla cesaretlendirilmemesi gerektiğini; aksi takdirde benzer devlet terörü uygulamalarının yaygınlaşacağını belirterek, `İsrail BM kararlarını uygulamamayı alışkanlık haline getirmiştir. Uluslararası toplumun bunun önüne geçmesi gerekir` ifadelerini kullanmıştır.

İngiltere Başbakanı Sayın Cameron da Gazze`ye insani yardım götüren gemilere yönelik İsrail saldırısını kınadıklarını vurgulayarak, özellikle can kaybından dolayı büyük üzüntü duyduklarını, bu nedenle de ülke olarak dün alınan BM kararına tam destek verdiklerini ifade etmiştir.``

AA

Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-01-2010, 22:16   #2
Kullanıcı Adı
akgurbetci
Bir faaliyet gösterilmesi gerekiyor. Sadece kiniyoruz demek yada destekliyoruz demek yeterli olmayacaktir. InsaAllah filistinli kardeslerimizin umudu yerle bir olmaz.
akgurbetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)