![]() |
#1 |
![]() Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail`in Gazze`ye yardım götüren gemilere saldırısıyla ilgili İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad ve İngiltere Başbakanı David Cameron ile telefonla görüştü. ![]() Başbakanlık Basın Merkezi`nden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Erdoğan, İsrail saldırısıyla ilgili son gelişmeleri İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad ile paylaştı. Açıklamaya göre, Erdoğan bugün saat 18.00`de de Cameron ile telefonla bir görüşme yaptı. Gazze`ye insani yardım götüren gemilere yönelik İsrail saldırısının ele alındığı görüşmede Başbakan Erdoğan`ın, İngiltere Başbakanı Cameron`a, 32 ayrı ülke vatandaşının katıldığı yardım girişimi ve İsrail saldırısıyla ilgili son gelişmeleri paylaştığı kaydedildi. Açıklama şöyle: ``Başbakan Erdoğan, İsrail`in bu tür hukuk-dışı davranışlarının artık daha fazla cesaretlendirilmemesi gerektiğini; aksi takdirde benzer devlet terörü uygulamalarının yaygınlaşacağını belirterek, `İsrail BM kararlarını uygulamamayı alışkanlık haline getirmiştir. Uluslararası toplumun bunun önüne geçmesi gerekir` ifadelerini kullanmıştır. İngiltere Başbakanı Sayın Cameron da Gazze`ye insani yardım götüren gemilere yönelik İsrail saldırısını kınadıklarını vurgulayarak, özellikle can kaybından dolayı büyük üzüntü duyduklarını, bu nedenle de ülke olarak dün alınan BM kararına tam destek verdiklerini ifade etmiştir.`` AA
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bir faaliyet gösterilmesi gerekiyor. Sadece kiniyoruz demek yada destekliyoruz demek yeterli olmayacaktir. InsaAllah filistinli kardeslerimizin umudu yerle bir olmaz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|