![]() |
#1 |
![]() Bahçeli Diyarbakır`a ne zaman gidecek? Kamuoyunun merak ettiği soruya Bahçeli cevap verdi.
Başbakan Erdoğan`ın `Sivas`ın öte yakasına gidemiyorlar` dediği muhalefetten bir olumlu bir olumsuz adım geldi. MHP lideri Devlet Bahçeli Diyarbakır`a gitmeyecek. Gerekçesi de `hassasiyet` ve `hata yapma` endişesi. Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP dün Batman ve Van mitingleriyle Erdoğan`ın çağrısına kulak verdi. CHP liderinin halkla buluşması sönük geçse de CHP burada da söz sahibi olmak istediğini belli etti. Ancak MHP ana muhalefetle aynı görüşte değil. MHP`nin bölgeye olan temkinli yaklaşımı devam ediyor. EN SON 2001`DE Bahçeli CNN Türk ekranları aracılığıyla Diyarbakır`a gidilmeyeceğini ilan etti. Bahçeli`nin en son Diyarbakır`a 2001`de gittiğini söylemesi de akıllarda kalan bir başka ayrıntı oldu. EN UFAK BİR HATA Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Bahçeli "Diyarbakır`a gidecek misiniz?" sorusuna şu cevabı verdi: "Bu referandumda programın yok. En son 2001`de gittim. Hassasiyetlere önem veriyoruz. Bizim en ufak bir hatamız tüm Türkiye`ye mal olabilir. O yüzden ne zaman nereye gideciğimizi hesaplamak lazım." Bahçeli daha önce de benzer soruyu net cevap vermemişti. Geçtiğimiz yılın Aralık ayında gazetecilerin, `Diyarbakır`a gidecek misiniz?` şeklindeki sorusuna Bahçeli, `Vakti gelince giderim. Ne zaman ve nasıl gideceğimi ben bilirim` cevabını vermişti. internethaber
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Eee o zaman hata yapma
![]() Diyemiyor ''zamanında çok büyük hatalar yaptık şimdi ödümüz patlıyor orya gitmekten'' diye ![]() Eee başbakan olursan eğer nasıl gideceksin peki ? 2011 seçimlerinde de gitmeyecek,ölene kadar gidemeyecek. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bahçeliye Ankara siyaseti yeterli meclise girecek kadar oy oranı olsun kafi.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bahceli diyarbakiri haritada bile gösteremez
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Gitmiyorum değil gidemiyorum.. Güttüğün siyasetin bir sonucu Bahçeli bey..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Başbakanımız söylemini tastik etti
![]() Ne diyordu başbakanımız ? Ankaradan öteye gidemiyorlar mı demişti ? |
|
![]() |
![]() |
#7 |