![]() |
#1 |
![]() ![]() Yalnızlık ‘’ağır’’ bir yüktür… Soğuktur… Suratsızdır… Kendine aşıktır… Bencildir… Sen o’na sarılırsın, ‘’O’’ seni küçümser… Haksız da değildir esasında… Bilir ki, çaresizsindir… Yorgunsundur… Ve o’na muhtaçsındır… -Ama… -Şşşş susssssssss! -Konuşmanın ne yeri ne de zamanı kalbim… Sadece dinle… Dinle ki, anla… Anla ki, ağlama! Koşulsuzdur ‘’yalnızlık’’… Sen istesen de istemesen de ‘’o’’ hep vardır, Ve gitmeyen/yitmeyen tek duygudur… Lakin, bu oyunda ne sen ne de o suçlu makamındadır… Madem suskun ruhundan arta kalan kırık dökük sesler yalnızlığa düşmüştür, Alıp götürdüklerini ‘’hiç’’ saymak, yapabileceğin en onurlu davranıştır… -Al senin olsun varlığım… -İncitme, kırma… -Ve hep yanımda kal… Sende gitme… Ne olur… Zafer ‘’her zaman’’ o’nundur… Dedim ya; ‘’Sen istesen de, istemesen de…’’ Yalnızlığın kalıcı tek yanındır… - Saat gece yarısını çoktan geçti… Sessizlik çöktü içime ansızın… - Güldüm… Düşündüm… - İyi ki ‘’o’’ var… Sessiz… Yorgun… Uzun bir gecenin çığlığına ‘’merhaba’’… ‘’Hoşça kal’’ demek için öyle sus-pus ki gece, Lal kesildim!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Muhtesem. Sizemi ait yoksa?
![]() |
|
![]() |