![]() |
#1 |
![]() Hollanda'daki Türk STK'lardan 'Evet' çağrısı
Hollanda'da 150'nin üzerinde kültür derneklerinin üst çatı kuruluşu olan Türk İslam Kültür Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Arif Yakışır, 12 Eylül Referandumu'nun demokratikleşme adına Türkiye için bir fırsat olduğunu ve mutlaka 'Evet' oyu kullanılması gerektiğini söyledi. Yakışır, "Türkiye'de bir daha cuntalar, ihtilaller olmaması için 'Evet' diyelim." çağrısında bulundu. Yakışır, "Maalesef bazı yargı mensuplarının bu referandumu baltalamak için terörist başından yardım istemesini, televizyon ve gazetelere yansıyan haberlerden üzülerek takip ediyoruz. Gerçekten bir yargı mensubunun talihsiz bu açıklaması ülkemiz açısından utanç verici bir durum." ifadelerini kullandı. Arif Yakışır, Hollanda'daki gurbetçilere Türkiye'ye giderek oylarını vermeleri çağrısı yaptı. Zaman 01.09.2010
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Abi yurtiçi yurtdışı ben seni takip ediyorum bıraktım medyayı basını
Referandum Ak Parti Forumda cihannurla takip edilir ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() Yurt içinde Evet, Yurt dışında Evet. ![]() İnternette Evet, AK Parti Forum'da Evet. ![]() 12 Eylül 2010 Halk Oylamasında Evet. ![]() 12 Eylül 2010 Referandumunda Evet. ![]() Sevdamız Millet Kararımız Evet. ![]() Sevdamız Millet Oyumuz Evet. ![]() Sevdamız Millet Tercihimiz Evet. ![]() Her Şey Türkiye İçin. ![]() Konu Cihannur tarafından (09-02-2010 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|